Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βρίσκεται στα πρόθυρα ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ…[pic]

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βρίσκεται στα πρόθυρα ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ...[pic]

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πιο αδύνατη από ποτέ, αφού ζυγίζει μόλις…
48 κιλά και η ίδια μοιάζει με σκιά του εαυτού της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, πέρυσι που ήταν πάλι καλεσμένη στην εκπομπή ζύγιζε 55 κιλά και μέσα σε 10 μήνες έχει χάσει 7 κιλά.

«Έχασα πολλά κιλά. Κάποιος με στεναχώρησε πολύ. Την πάτησα που λένε. Βέβαια σε αυτή την ζωή ο καθένας την πατάει, δεν είμαι η μόνη. Πέρσι που είχα έρθει ήμουν 55 κιλά. Τώρα είμαι 48, θα πάρω κιλά, με πιέζουν να τρώω. 
Το έψαξα και για νευρική ανορεξία. Κι η μάνα μου κι ο πατέρας μου αυτό που λες μου είπε. Πήρα βιταμίνες, πήγα σε ειδικούς. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και είναι άθλος που ξαναστάθηκα στα πόδια μου. Μου έχει δώσει χαρά η δουλειά. Βοήθεια ζήτησα από την οικογένεια, τους ανθρώπους που αγαπώ και τους φίλους ζωής. Η αγάπη με βοηθάει. Είναι μια ιστορία που με έχει πειράξει και έχει απ΄όλα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα. Θέλω να πιστεύω στη Θεία Δίκη και την ζωή» αποκάλυψε η ίδια για τη δύσκολη περίοδο που περνά.

Μάλιστα, όπως είπε, η απώλεια βάρους της είχε στερήσει πολλές δουλειές. Πλέον η αγαπημένη ηθοποιός είναι έτοιμη να τα αφήσει όλα πίσω και φέτος εμφανίζεται στο θέατρο μαζί με την Μαριώ και τη Λένα Αλκαίου.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βρίσκεται στα πρόθυρα ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ...[pic]

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: