Party-Dressing Trend: Αυτή είναι η πιο λαμπερή τάση του φετινού χειμώνα

Party Dressing Trend: Αυτή είναι η πιο λαμπερή τάση του φετινού χειμώνα

Δεν είναι μυστικό: oι παγιέτες αυτόν τον χειμώνα έχουν την τιμητική τους. Σε κλασικές μαύρες, ασημί και χρυσές αποχρώσεις, αλλά και σε πολύχρωμα μοτίβα, τις βλέπουμε πάνω σε mini party dresses, σε maxi gowns, σε εντυπωσιακά κορμάκια, σε glam tops ακόμα και πάνω σε παντελόνες. Το πιο hot trend όμως, σε ό,τι αφορά το βραδινό ντύσιμο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα φορεθεί ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό, ακόμα και κιτς. Υπάρχουν τρεις βασικοί, στυλιστικοί κανόνες που αν τους ακολουθήσεις το sequin look σου θα κόβει την ανάσα, δεν θα κάνει τους γύρω σου να σε κοιτάζουν αμήχανα.
#1 Ποτέ μην φοράς δύο διαφορετικά κομμάτια με παγιέτες μαζί
Όσο κοντινή και να είναι η απόχρωση και όσο παρεμφερές και να είναι το στυλ των ρούχων που θες να συνδυάσεις, αν έχουν και τα δύο παγιέτες (και προφανώς δεν είναι σετ) το αποτέλεσμα θα προκαλέσει οπτικό θόρυβο και «σύγχυση» αντί να σε κολακέψει και να σε τονίσει.
#2 Ένα κομμάτι με παγιέτες συνδυάζεται μόνο με μονόχρωμα αξεσουάρ
Αν φορέσεις ένα sequin φόρεμα, παραδείγματος χάριν, συνδύασέ το με μαύρα ή λευκά booties και με ένα απλό μακρύ παλτό ή με ένα biker jacket. Απέφυγε ό,τι έχει prints και φρόντισε η τσάντα που θα κρατήσεις να είναι μονόχρωμη και στην ίδια απόχρωση με τα παπούτσια σου για ακόμα πιο «ήσυχο» αποτέλεσμα.
#3 Οι παγιέτες προσθέτουν όγκο, οπότε φόρεσέ τες σε σημεία που δεν θεωρείς ότι έχεις παραπάνω πόντους
Αν η λεκάνη σου είναι ανοιχτή, βάλε ένα top με παγιέτες, αν τα μπράτσα σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο, φόρεσε ένα sequin pants και ούτω καθεξής.
 Red is the New Black: To κόκκινο παντελόνι και πώς να το φορέσειςRed is the New Black: To κόκκινο παντελόνι και πώς να το φορέσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: