Παρουσίαση από την Nissan στα βελτιωμένα Qashqai και X-Trail

Η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Nissan στην Ελλάδα παρουσίασε χθες ( Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου) το ανανεωμένο crossover  Nissan Qashqai και το δημοφιλές SUV X-Trail.

Η παρουσίαση ήταν στατική αλλά σύντομα θα τα οδηγήσουμε και θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις  μας.  Σήμερα θα σας δώσουμε μια γεύση από τα νέα αυτοκίνητα και θα ακολουθήσει παρουσίαση για το καθένα ξεχωριστά.

Βασίλης Θεοχαράκης

Το Qashqai που είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, έχει υποστεί  σημαντικές βελτιώσεις που ολοκληρώνουν τον premium χαρακτήρα του. Οι αναβαθμίσεις επικεντρώνονται στον σύγχρονο, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, στα ακόμα πιο υψηλά επίπεδα  ποιότητας στο εσωτερικό,  στην βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, αλλά και στην προσθήκη νέων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιπέδων άνεσης, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης για οδηγό και επιβάτες.

Τάκης Θεοχαράκης

Το X-Trail που και αυτό είναι το πιο δημοφιλές SUV παγκοσμίως έγινε ακόμα καλύτερο !  Με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, το νέο Nissan X-Trail έρχεται για να “κατακτήσει” τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών. Με αλλαγές που συνοψίζονται σε ένα εξωτερικό με ξεχωριστό και στιβαρό επανασχεδιασμό, στο υψηλής ποιότητας εσωτερικό με επιθυμητά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και με πρόσθετη πρακτικότητα για τους ιδιοκτήτες χάρη στις καινοτόμες νέες τεχνολογίες, το νέο X-Trail θα κάνει ακόμα πιο άνετη και ασφαλή τη διαδρομή  για τους επιβάτες του.

Στην γκάμα εκδόσεων του X-Trail έχει πλέον προστεθεί και η N-Connecta, προσφέροντας πρόσθετες επιλογές, αξία όπως και πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Μάριος Μπαρκής

Στην παρουσίαση αυτή η Ν.Ι. Θεοχαράκης ΑΕ έδωσε μεγάλη σημασία. Άλλωστε το παρόν του έδωσε και ο πρόεδρος της εταιρίας  κ. Βασίλης Θεοχαράκης και ο διευθύνων σύμβουλος  Τάκης Θεοχαράκης. Την παρουσίαση έκανε ο εμπορικός διευθυντής Μάριος Μπαρκής.

 

 

Παρουσίαση από την Nissan στα βελτιωμένα Qashqai και X-Trail

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: