Παρίσι: Όχημα έπεσε πάνω σε στρατιώτες – Αρκετοί τραυματίες

Αρκετοί είναι οι τραυματίες στρατιώτες στο προάστιο Λεβαλουά – Περέ του Παρισιού.

Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται με κατάγματα, ενώ άλλοι τέσσερις πιο ελαφρά και δεν χρειάστηκαν νοσηλεία, ενώ κανενός η ζωή δεν απειλείται.

Το συμβάν έγινε στις 8 το πρωί τοπική ώρα και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν πρόκειται για επίθεση ή για τροχαίο, ούτε εάν ο οδηγός ήταν μόνος του ή εάν είχε συνεπιβάτες, καθώς η αστυνομία αναζητά το όχημα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, πηγές της έρευνας αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατίας, όμως αντίθετα, ο δήμαρχος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην επρόκειτο για ηθελημένη πράξη, καθώς όπως είπε το αυτοκίνητο είχε πάρει θέση απέναντι από τον στρατώνα και περίμενε κάποιος να βγει για να επιτεθεί. Ο ίδιος ενημέρωσε πως το αυτοκίνητο ήταν μάρκας BMW.

Οι στρατιώτες είχαν μόλις βγει από τον στρατώνα τους ώστε να επιβιβαστούν σε όχημα που θα τους μετέφερε στην περιοχή όπου επρόκειτο να αναλάβουν βάρδια, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που ισχύουν στην γαλλική πρωτεύουσα μετά τις απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Πηγή: protothema.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: