Παρήγγειλαν το Playstation 5 από την Amazon και τους ήρθε… γατοτροφή και στάρι [φωτο+βίντεο]]

Κύμα παραπόνων από τους πελάτες της πλατφόρμας

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε πελάτες της Amazon που περίμεναν με ανυπομονησία να παραλάβουν με δέμα την νέα κονσόλα της Sony, το Playstation 5.

Όπως αποκάλυψαν κάποιοι χρήστες του Twitter, τα κουτιά παραδόθηκαν στην πόρτα τους αλλά δεν περιείχαν την κονσόλα. Ο ένας βρήκε μέσα γατοτροφή και ο άλλος στάρι!

Ακόμα, άλλοι πελάτες έκαναν παράπονα πως η παραγγελία τους είχε ενημερωθεί σαν να είχε γίνει παράδοση, ωστόσο εκείνοι δεν είχαν λάβει τίποτα, σύμφωνα με τον Guardian.

Η δημοσιογράφος του MTV Bex May περίμενε κι εκείνη το Playstation 5 αλλά, αντί για αυτό, παρέλαβε μια… φριτέζα! Μάλιστα, το περιστατικό υπάρχει σε βίντεο, καθώς η May έκανε εκείνη τη στιγμή unboxing και ήθελε να καταγράψει την αντίδρασή της βλέποντας τη νέα κονσόλα.

Η Amazon, με δήλωσή της, αναγνωρίζει το γεγονός ότι έχει υπάρξει κύμα παραπόνων και διερευνά το τι έχει συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία πούλησε τις περισσότερες κονσόλες με προπαραγγελία τον Σεπτέμβριο, ενώ πρόσθεσε κονσόλες σε περιορισμένο αριθμό και τις είδε να… εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια οι πωλητές στην Amazon πρόσθεσαν κονσόλες στο στοκ τους ανεβάζοντας τις τιμές ακόμα και στις 2.000 λίρες ή στράφηκαν στο eBay προσφέροντας το προϊόν σε ανατίμηση έως και 200 λίρες.

Διαβάστε ακόμα: «Η υπομονή είναι αρετή»: Η Sony χάρισε PS5 σε φανατικό που περίμενε πρώτος στην ουρά για PS4 και PS4 Pro [φωτο]

 

texnologia

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: