Παρήγγειλαν φαγητό απ’ έξω και αυτό που αντίκρισαν ήταν αηδιαστικό [φωτο]

Μια γυναίκα στην επαρχία Κουανγκτούνγκ στη Νότια Κίνα αποφάσισε να παραγγείλει απ’ έξω ένα πιάτο με πάπια για το δείπνο της χωρίς να μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα σχεδίαζε να περάσει ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους της κι έτσι παρήγγειλαν φαγητό. Η παραγγελία πραγματοποιήθηκε από μια πλατφόρμα διανομής τροφίμων η οποία δεν ήταν γνωστή.

Όταν το φαγητό τους έφτασε και η παρέα άρχισε να τρώει, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό από αυτό που αντίκρισαν, καθώς άρχισαν να βρίσκουν έντομα στα πιάτα τους. Πρώτα η γυναίκα είδε μια κατσαρίδα στο πιάτο της και στη συνέχεια όλοι άρχισαν να ψάχνουν λίγο καλύτερα. Τελικά μέτρησαν τουλάχιστον σαράντα έντομα.

Αμέσως, μη μπορώντας να πιστέψουν τι τους συνέβη, έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες από το περιστατικό, οι οποίες φυσικά έγιναν viral.

Η γυναίκα παραπονέθηκε στο εστιατόριο από το οποίο πήρε φαγητό, πριν καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία, ενώ πλέον οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό μαζί με αξιωματούχους της τοπικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: