Παρέσυρε ιερέα με το αυτοκίνητό του επειδή του έκανε παρατήρηση για τη μουσική

Ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kavalapost.gr, καθώς οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ιερέα επειδή του έκανε παρατήρηση για τη μουσική.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός είχε σταθμεύσει έξω από την εκκλησία την ώρα της Θείας Λειτουργίας και είχε βάλει πολύ δυνατά τη μουσική. Κάποιοι από τους πιστούς, ενοχλημένοι, του έκαναν παρατήρηση, ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε, με αποτέλεσμα να σταματήσει ο ιερέας την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και να τον επιπλήξει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν μάρτυρες περαστικοί, ο ιερέας του ζήτησε να κλείσει τη μουσική, καθώς ενοχλεί τους πιστούς και τον ίδιο, όμως ο οδηγός τον έβρισε χυδαία και συνέχισε να παίζει μουσική. Τότε ο ιερέας του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία και στάθηκε μπροστά από το όχημα. Όμως ο οδηγός φανερά εκνευρισμένος ξεκίνησε το αυτοκίνητο, παρασύροντας τον άτυχο ιερέα, ενώ διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο ιερέα στο Νοσοκομείο Καβάλας με τραύμα στο πόδι, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού.

Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενώ ο ιερέας είναι καλά στην υγεία του, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχτηκε ελαφρύς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: