Πάρε χρώμα! Τα Gap denim μας γέμισαν ζωγραφιές και σχέδια

Όταν ήμασταν μικρές λατρεύαμε τα Σαββατοκύριακα γιατί είχαμε την ευκαιρία να «παίζουμε» ανενόχλητες στο δωμάτιό μας χωρίς να χρειάζεται να έχουμε τελειώσει πρώτα τα μαθήματα της επόμενης μέρας. Μπορούσαμε να πάρουμε μαρκαδόρους και να ζωγραφίσουμε, να φτιάξουμε –και να χαλάσουμε(!)- παζλ και να στήσουμε ολόκληρες φανταστικές ιστορίες με πρωταγωνίστριες τις κούκλες μας.
Πάρε χρώμα! Τα Gap denim μας γέμισαν ζωγραφιές και σχέδια
Την ίδια «παιχνιδιάρικη» διάθεση αναβιώσαμε το Σάββατο που μας πέρασε στο κατάστημα της Gap στο The Mall Athens. Tην ελευθερία και τη δημιουργικότητα που ένιωθε ο εφτάχρονος εαυτός μας όταν έπιανε στα χέρια του κηρομπογιές και «μουτζούρωνε» το λευκό χαρτί, την αισθανθήκαμε αφού διαλέξαμε και αγοράσαμε με έκπτωση 40% το αγαπημένο μας denim κομμάτι και το εμπιστευτήκαμε στο έμπειρα χέρια του εικαστικού καλλιτέχνη, Θοδωρή Χαριζάκη, για να ζωγραφίσει πάνω του ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε. Από ήρωες καρτούν και ταινιών όπως ο ιπτάμενος Superman, η γλυκιά Άννα από το Frozen, καρδιές, αστραπές, γνωμικά, ρομαντικά τριαντάφυλλα, αφαιρετικά και γεωγραφικά σχέδια, και πολλά ακόμα!
Πάρε χρώμα! Τα Gap denim μας γέμισαν ζωγραφιές και σχέδια
Το «custom paint» jean μας έγινε ξαφνικά ό,τι πιο ξεχωριστό έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και μας πλημμύρισε με μία ευφορία που δεν συνοδεύει μόνο το shopping, αλλά και το «παιχνίδι» και τα χρώματα και τη διασκέδαση… είτε είμαστε μικρά, είτε μεγαλύτερα παιδιά. Το κατάστημα, από τις 12.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το απόγευμα, γέμισε με custom made denim κομμάτια που κάποιοι πρόλαβαν και τα παρέλαβαν αμέσως και κάποιοι άλλοι τα βρήκαν σπίτι τους λίγες μέρες μετά.
Πάρε χρώμα! Τα Gap denim μας γέμισαν ζωγραφιές και σχέδια
Αν άλλωστε περιμένει ένα jean boyfriend jacket με τον Captain America πάνω, τι είναι μια-δυο μέρες υπομονή για να υποδεχτεί η γκαρνταρόμπα σου τον δικό της προσωπικό super hero; Στο επόμενο Gap event, όπου πάλι το personalized shopping, η τέχνη και η φαντασία θα παντρεύονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε περιμένουμε και εσένα εκεί. Να «πάρεις χρώμα», που λέει και ο Κωστής, και να το βάλεις όχι μόνο στα jeans αλλά στη ζωή σου ολόκληρη #positivethinkingonly

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: