Παράταση διαγωνισμού Red Bull Pit Stop Challenge


Το ταχύτερο ρεκόρ Pit Stop στον κόσμο έχει τεθεί από τη Red Bull Racing. Μπορείς να σπάσεις το χρόνο του Pit Stop Crew; Δείξε τις ικανότητές σου στο δεύτερο γύρο του Red Bull Pit Stop Challenge, βρες τον κωδικό σου στο συλλεκτικό Red Bull κουτάκι και κέρδισε μοναδικά δώρα!

1,82», είναι ο χρόνος που είχε κάνει η Red Bull Racing στο Grand Prix της Βραζιλίας το 2019, βοηθώντας τον Max Verstappen να φτάσει στη νίκη. Τώρα έχεις ακόμα μία ευκαιρία να σπάσεις το ρεκόρ του Pit Stop Crew και να αναδειχθείς top scorer στο leaderboard του παιχνιδιού. Η ημερομηνία λήξης του δευτέρου γύρου του διαγωνισμού είναι 31 Αυγούστου.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο redbull.com/pitstopchallenge, να παίξεις με σκοπό να κάνεις τον καλύτερο χρόνο και να βάλεις τον κωδικό που θα βρεις στο συλλεκτικό Red Bull κουτάκι που κυκλοφορεί. Ίσως να είσαι εσύ ο τυχερός νικητής που θα βρεθεί στο Grand Prix της F1 στην Αυστρία και θα ζήσει μια μοναδική Red Bull εμπειρία αγώνα! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς οι 20 γρηγορότεροι παίκτες του leaderboard θα κερδίσουν Official Red Bull Racing backpacks.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: