Παραμένει στη μάχη του τίτλου στο WRC Trophy o Ιορδάνης Σερδερίδης!

Ολοκληρώθηκε το Ράλι Γερμανίας, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και να τερματίζει στη δεύτερη θέση του WRC Trophy, φεύγοντας με 18 πολύτιμους βαθμούς από τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Ο Έλληνας οδηγός θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλύτερο αλλά τη 2η ημέρα του αγώνα αντιμετώπισε κάποια μικρά μηχανικά προβλήματα.

Ωστόσο η  Citroen DS3 WRC δούλευε ρολόι και ο Καβαλιώτης οδηγός  έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο WRC Trophy  που την πρώτη ημέρα έβρεχε ασταμάτητα.

Ο Ιορδάνης  Σερδερίδης είπε : «Στο πρώτο σκέλος κινηθήκαμε ταχύτατα και επιτεθήκαμε, γεγονός που μας έφερε στην κορυφή του επάθλου. Δυστυχώς το Σάββατο η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, με τη DS3 να αντιμετωπίζει και πάλι τα προβλήματα με τα υδραυλικά που είχαμε στην Πολωνία. Την Κυριακή, μη έχοντας ελπίδες να πιάσουμε τον αντίπαλό μας, κινηθήκαμε προσεκτικά, ώστε να φτάσουμε στον τερματισμό και να κατακτήσουμε σημαντικούς πόντους για τη συνέχεια.»

Σημαντικό ρόλο σε έναν αγώνα ράλι διαδραματίζει τόσο το σωστό στήσιμο του αυτοκινήτου,  όσο και η σωστή επιλογή ελαστικών, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, αλλά και την ποιότητα της ασφάλτου. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης χάρη στις δοκιμές που έκανε λίγες ημέρες πριν τον αγώνα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το Ράλι  Γερμανίας, γεγονός που συνετέλεσε θετικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας οδηγός ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του WRC Trophy και με 3 αγώνες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η χρονιά, οι ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου παραμένουν ζωντανές.

Πηγή:  J-Motorsport

Παραμένει στη μάχη του τίτλου στο WRC Trophy o Ιορδάνης Σερδερίδης!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: