Παραιτήθηκε από Δήμαρχος Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης [βίντεο]

Την παραίτησή του από τον Δήμο Μαραθώνα υπέβαλε την Παρασκευή ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς θα κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον συνδυασμό «Πολίτες» που έχει ιδρύσει ο ίδιος.

«Σήμερα παραιτήθηκα. Ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσα να εξαντλήσω στον δήμο και σήμερα δεν είμαι πια δήμαρχος», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Μάτι και τόνισε πως δικαίως διώκεται για τη φονική πυρκαγιά του περυσινού καλοκαιριού. «Ζήσαμε τραγικές στιγμές όταν γίνεται κάτι τόσο τραγικό κι έχεις θύματα, καμένες περιουσίες, τον τεράστιο πόνο της καταστροφής κάποιος πρέπει να φταίει», είπε.

«Στοχοποιήθηκα γιατί κάνω μόνο τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα», σημείωσε ακόμη και παραδέχτηκε ότι «έκανα ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου», ενώ χαρακτήρισε αισχρό το γεγονός ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται πολιτικά την τραγωδία στο Μάτι.

«Έχω έρθει τετ-α-τετ με ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους. Κοίταξε, αυτοί που έχουν χάσει τα πάντα και είναι ακόμα σε κατασκηνώσεις είναι πάρα πολύ ευγνώμονες σου λένε: “Ευχαριστούμε που ήρθατε… θέλουμε αυτό, κάνουμε αυτό…”. Εγώ απορώ… Από αυτούς που έχουν πάθει λιγότερη ζημιά, βγαίνουν μερικοί και βρίζουν…», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το βίντεο:

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: