Παραγινωμένα φρούτα: Δείτε πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε!


Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει όλην την ώρα. Πολλές φορές ξεχνάμε τα φρούτα μας στο ψυγείο μας με αποτέλεσμα να τα βρίσκουμε ζαρωμένα και παραγινωμένα. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να τα πετάξουμε. Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με αυτά.

Φτιάξτε ψωμί Οι πολύ ώριμες μπανάνες είναι τέλειες για να φτιάξετε ψωμί μπανάνας. Το ίδιο ισχύει, όμως, και για άλλα φρούτα, όπως είναι τα ροδάκινα, τα νεκταρίνια και οι φράουλες. Όλα αυτά τα φρούτα είναι τέλεια για να φτιάξετε ψωμί με φρούτα και muffins.

Μπορείτε να φτιάξετε φανταστικό ψωμί με φρούτα.

Φτιάξτε μαρμελάδα Με παραγινωμένα φρούτα μπορείτε να φτιάξετε τέλειες μαρμελάδες. Η διαδικασία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε και σίγουρα ψάχνοντας στο διαδίκτυο (ή ρωτώντας τη μαμά σας) μπορείτε να βρείτε εκπληκτικές συνταγές.

Φτιάξτε smoothies Μια καλή λύση είναι να πάρετε τα φρούτα σας και να τα ρίξετε όλα στο μπλέντερ. Μπορεί να μην δείχνουν όμορφα αλλά σίγουρα θα έχουν ωραία γεύση. Και η αλήθεια είναι πως έχουν πολύ καλύτερη και πιο γλυκιά γεύση από ότι οι άγουρες εκδοχές τους.

Φτιάξτε τέλεια συνοδευτικά για pancakes Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λιώσετε τα φρούτα σας. Έτσι, έχετε αμέσως έτοιμο σιρόπι για τα pancakes σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα pancakes σας γεμιστά με φρούτα.

Φτιάξτε dressing για σαλάτες Αν τα φρούτα σας έχουν χάσει την ομορφιά τους και δεν μπορείτε να τα κόψετε απλά μέσα στη σαλάτα σας, βάλτε τα στο μπλέντερ μαζί με λίγο ελαιόλαδο, ξίδι, μυρωδικά και αλατοπίπερο και χτυπήστε τα. Έτσι θα φτιάξετε ένα φανταστικό και ιδιαίτερο dressing.


Πηγή - idiva.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: