Παραδόθηκε ο 39χρονος που δολοφόνησε τη 75χρονη νονά του στο Βόλο

Ο δράστης φέρεται ότι παρουσιάστηκε οικειοθελώς λίγο μετά τις 8.30΄στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας —  Δεν κάλεσε δικηγόρο για να τον συνοδεύσει

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο δολοφόνος της άτυχης 75χρονης Ευθαλείας Αβραμίδου– Αλεξούλη, ο οποίος φέρεται ότι παρουσιάστηκε οικειοθελώς λίγο μετά τις 8.30΄ το βράδυ στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ο μακελάρης βαφτισιμιός δεν κάλεσε δικηγόρο για να τον συνοδεύσει και εμφανίστηκε μόνος του στον σκοπό του κτιρίου, ο οποίος ειδοποίησε τους συναδέλφους του της Ασφάλειας που τον παρέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία τους για να του πάρουν προανακριτική απολογία.

Σε αυτήν, ο Θανάσης Μυλωνάς αναμένεται να εξηγήσει με λεπτομέρειες πώς διέπραξε την δολοφονία της άτυχης νονάς του με 42 μαχαιριές, αλλά και αν πράγματι την σκότωσε επειδή η ευκατάστατη ηλικιωμένη αρνήθηκε να του δώσει 2.000 ευρώ. Εξήγηση αναμένεται να δώσει και για το αν έκλεψε χρήματα από το σπίτι της, όπου κοιμόταν ο 45χρονος γιος της που αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: