Παραδοσιακές πατάτες γιαχνί ή αλλιώς… μπλουμ

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό πατάτες, κομμένες σε κομμάτια σαν μισές μικρές λεμονόκουπες
  • 3 ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
  • 4 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια (ή όσο σκόρδο θέλετε)
  • 2/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας πελτές
  • 4 δαφνόφυλλα
  • μαυροπίπερο σε σπυριά
  • 1/2 κουτ. γ.τ.γ. κόκκινο πιπέρι
  • 1/3 κ.τ.γ. κανέλα
  • 1/3 κ.τ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.τ.γ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
  • Αλάτι

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: