Παραδοσιακά γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Υλικά

  • 500 γρ. κιµά βοδινό
  • ½ φλ. ρύζι γλασέ
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 αβγά, το ένα χωρισµένο
  • 1 µέτριο κρεµµύδι τριµµένο
  • 2 κουταλιές ψιλοκοµµένο άνηθο
  • 1 κουταλιά ψιλοκοµµένο µαϊντανό
  • 1 ½ λεµόνι το χυµό
  • ½ κοφτή κουταλιά αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: