Παράδοση 420 e-Crafter από τη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα σε γαλλική εταιρεία

Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα παρέδωσε τα πρώτα από 420 συνολικά e-Crafter στην Chronopost, εταιρεία αστικών διανομών στη Γαλλία, θυγατρική των Γαλλικών Ταχυδρομείων.Η τελετή έγινε στο Αννόβερο, έδρα της Volkswagen Commercial Vehicles.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεμονωμένη παραγγελία e-Crafter που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα.Η Chronopost επενδύει στις αστικές μεταφορές και διανομές με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το e-Crafter είναι το ηλεκτροκίνητο επαγγελματικό όχημα μεγάλου ωφέλιμου βάρους της Volkswagen που δεν εκλύει ρύπους στο περιβάλλον και εξασφαλίζει κίνηση χωρίς περιορισμούς σε αστικά κέντρα, με μεγάλη αυτονομία.

Το e-Crafter αποτέλεσε την επιλογή της Chronopost μετά από εκτεταμένες δοκιμές που διήρκεσαν μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα από τα κριτήρια που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της επιλογής του e-Crafter ήταν και η μεγάλη ευκολία που προσφέρει όσον αφορά στη φόρτιση. Σε σταθμό φόρτισης συνεχούς  ρεύματος με ισχύ 40 kW, η μπαταρία του φτάνει στο 80% της χωρητικότητά της σε μόλις 45 λεπτά της ώρας ενώ σε φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος, ισχύος 7,2 kW, φορτίζεται στο 100% εντός 5 ωρών και 20 λεπτών – για παράδειγμα κατά τη νύχτα, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Το e-Crafter διαθέτει ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο εμπρός μέρος, που αποδίδει 136 ίππους (100 kW) μέγιστης ισχύος και ροπή 290 Nm. Η ισχύς μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου μονής σχέσης σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματικά οχήματα.

 

Παράδοση 420 e-Crafter από τη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα σε γαλλική εταιρεία gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: