Παππούς ετών 90 έφαγε μισό δοχείο με μπογιά επειδή το πέρασε για γιαούρτι

Τον γύρο των social media κάνει ένας παππούς 90 ετών, ο οποίος κατάφερε να φάει μισό δοχείο με μπογιά, επειδή το πέρασε για γιαούρτι, χωρίς μάλιστα να έχει καμία παρενέργεια και να καταλάβει ότι έκανε κάτι περίεργο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άλεξ Στέιν, από τη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα, την απίθανη ιστορία του παππού της, Μπόμπι, ο οποίος λατρεύει το γιαούρτι.

«Ο παππούς μου έφαγε το μισό δοχείο μπογιάς σήμερα νομίζοντας ότι ήταν γιαούρτι», έγραψε η Άλεξ και η ανάρτησή της έγινε viral στα social media καθώς το αρχικό της tweet μετράει πάνω από 177 χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και 500 χιλιάδες favs.

Η νεαρή δημοσίευσε αργότερα ένα screenshot της συνομιλίας που είχε με τον παππού της, στην οποία ο ηλικιωμένος της έλεγε ότι «το στομάχι του ήταν χάλια», χωρίς τελικά να έχει κάποια παρενέργεια πέραν αυτής της αδιαθεσίας.

Αυτό όμως που έκανε την ιστορία ακόμη πιο απίστευτη ήταν η δήλωση του παππού όταν τον ρώτησαν πως έγινε κάτι τέτοιο. «Δεν κατάλαβα πως το μπέρδεψα, αλλά σίγουρα είχε καλύτερη γεύση από το γιαούρτι που τρώω», είπε.

«Όταν λέω ότι αγαπάει το γιαούρτι, εννοώ ότι πεθαίνει για το γιαούρτι», είπε η Άλεξ στη Daily Mail. «Η μαμά μου αγοράζει τουλάχιστον 7 κιλά γιαούρτι την εβδομάδα», είπε ακόμη.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: