Παππούς έσπασε το lockdown για να πάει σε ιερόδουλες και κατηγόρησε το εμβόλιο για την ερωτική του επιθυμία

Παππούς έσπασε το lockdown για να πάει σε ιερόδουλες και κατηγόρησε το εμβόλιο για την ερωτική του επιθυμία

Δύο πρόστιμα σε λιγότερο από μία ώρα επιβλήθηκαν σε έναν 85χρονο Ιταλό που παραβίασε το lockdown προκειμένου να συναντήσει… ιερόδουλες. Μάλιστα, στους αστυνομικούς δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι φταίει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που εκτόξευσε την ερωτική του διάθεση.

Στον ηλικιωμένο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ για τη διπλή παράβαση στην πόλη Έμπολι της Ιταλίας, εν μέσω πανδημίας.

«Είναι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με κάνει περισσότερο ικανό σeξουαλικά», είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο. «Όπως και να έχει, το πρόστιμο είναι χρήματα που ξοδεύτηκαν για καλό σκοπό».

Ο αστυνομικός Sigismondo Lettieri δήλωσε: «Τον σταμάτησαν αρχικά νωρίς το πρωί αφότου τον είδαν να μπαίνει σε ένα τροχόσπιτο παρκαρισμένο κοντά στην παραλία που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από ιερόδουλες.

Του είπαν ότι παραβίαζε τους περιορισμούς για την Covid-19 και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Αφέθηκε ελεύθερος αλλά τον σταμάτησαν και πάλι μέσα σε λιγότερο από μία ώρα πιο κάτω σε ένα άλλο τροχόσπιτο που χρησιμοποιείται από ιερόδουλες και του επιβλήθηκε άλλο ένα πρόστιμο των 500 ευρώ».

«Οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι ήταν το δεύτερο πρόστιμό του και έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπε ότι φταίει το εμβόλιο του κορονοϊού. Η απάντησή του προκάλεσε έκπληξη και γέλια στους αστυνομικούς αλλά και πάλι του επιβλήθηκε το πρόστιμο», συμπλήρωσε.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα ισχύει από τις 10:00 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, με την εξαίρεση όσων δουλεύουν ή έκτακτων περιστατικών.

Πηγή : newsbeast.gr

(?)

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: