Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να ξανασηκωθείς

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την δικαστική ακύρωση της πρώτης νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, χαρακτήρισε τη διαδικασία ως μάθημα επιμονής, υπομονής και αντοχών.

Μιλώντας στην επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής είπε για την απόφαση του ΕΣΡ που ανακηρύσσει τους πέντε οριστικούς αδειούχους πως «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τα τηλεοπτικά στην Ελλάδα, και είναι ένα μάθημα επιμονής, υπομονής και αντοχών και για την κυβερνητική πλειοψηφία και όπως λένε στο ποδόσφαιρο “επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να ξανασηκωθείς”. Είχαμε δύσκολες στιγμές και επιμονή σε αυτή την πορεία για να δοθούν άδειες αλλά είχαμε και το δίκιο και το Σύνταγμα με το μέρος μας. Πλέον η τηλεόραση περνάει σε νέα φάση και έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε και να είμαστε χαρούμενοι».

Ακόμη, επεσήμανε πως «το Σύνταγμα έχει συγκεκριμένες πρόνοιες για το τι πρέπει να κάνει και πως πρέπει να λειτουργεί αυτός που έχει τηλεοπτική άδεια και ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους για την ισότιμη παρουσίαση των απόψεων, για να μην αναφερθώ στο φλέγον ζήτημα των fake news που θα πυκνώσει σε 12 μήνες που θα έχουμε εθνικές εκλογές καθώς κάποιοι έχουν επιλέξει να πολιτεύονται με αυτά».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: