Παπαθανάσης: Μετά από συνάντηση με επενδυτή μπήκα σε καραντίνα – Είχε περάσει το τεστ των 72 ωρών (βίντεο)

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Νίκος Παπαθανάσης μπήκαν σε καραντίνα στο σπίτι τους μετά από συνάντηση που είχαν με επενδυτή, ο οποίος ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στο OPEN, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης διαβεβαίωσε ότι αισθάνεται μια χαρά.

“Ήταν μια υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή, ο οποίος μάλιστα, μάθαμε ότι είχε περάσει το τεστ των 72 ωρών. Στη συνέχεια μετά τη συνάντηση, που ήταν και ο κ. Γεωργιάδης, και μετά είδε και τον κ. Πλακιωτάκη, ενώ ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε για Θεσσαλονίκη με τον Πρωθυπουργό, μας τηλεφώνησαν και μας είπαν ότι έχει διαγνωσθεί με Covid-19. Αμέσως αποχωρήσαμε και ήρθαμε σε καραντίνα στα σπίτια μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Θα παραμείνουμε σε καραντίνα, όπως έχει υποχρέωση να κάνει ο καθένας” είπε ο κ. Παπαθανάσης.

Τηρήθηκαν τα μέτρα

Και συμπλήρωσε: “Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες, είχαμε αντισηπτικό, ακολουθήσαμε όλες τις διαδικασίες. Μάλιστα στο υπουργείο έχουμε και μηχάνημα θερμομέτρησης, δεν υπήρχε κανένα θέμα. Εργαζόμαστε από το σπίτι τώρα. Είμαστε σε διαφορετικούς χώρους από την οικογένεια”.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: