Παπαγγελόπουλος: Στη Βιέννη δόθηκε στους εισαγγελείς λογαριασμός πολιτικού προσώπου


«Στη Βιέννη δόθηκε στους εισαγγελείς λογαριασμός πολιτικού προσώπου. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Το όνομά του προκύπτει από τη δικογραφία.

Τελικά πρέπει να έχω τρομερές ικανότητες. Εκτός από την επιρροή μου στον Τραμπ και το FBI έχω επιρροή και στην ελβετική κρατική τηλεόραση στο ντοκιμαντέρ της οποίας για το σκάνδαλο Novartis. Δεν θα τρελαθώ εγώ. Θα τους τρελάνω» τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του ANT1 με το Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε:

«Η Novartis είχε ταρίφα για τους γιατρούς. Ξεκινούσε από 1000 ευρώ και σε εξαιρετικές περιπτώσεις έφτανε ακόμα και τις 4.000 ευρώ. Συνταγογραφούσαν φάρμακα της εταιρείας ακόμα και εκεί που δεν χρειαζόταν».

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε με προφανής σκωπτική διάθεση: «Δεν μας έφταναν οι Ρασπουτιν, έχουμε και τους Τειρεσίες. Τους μάντεις… Είχα την ικανότητα να μαντέψω πως θα διαταχθεί προκαταρτική σε βάρος μου και έτσι άλλαξα τον ποινικό κώδικα για να με προστατέψω. Δεν φοβάμαι αν έχουν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες μου. Δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο. Αυτοί που πυροβολούν ένα στόχο συνέχεια στο τέλος στοχοποιούνται οι ίδιοι».

Για να συγκαλυφθούν οι ευθύνες κάποιων δημιουργήθηκε η δήθεν σκευωρία που έστησα εγώ και ο Τσίπρας. Στόχος τους ήταν να με φοβίσουν. Εγώ δεν φοβήθηκα. Είναι προφανής η προσπάθεια για να επεκτείνουν το κατηγορητήριο μήπως βρουν κάτι άλλο. Ας ψάξουν.  Μπορεί οι αντίπαλοι μου να είναι παντοδύναμοι αλλά στην ιστορία κάποιες φορές νικάει και ο Δαυίδ. Τους περιμένω. Ξέρω τι πάνε να κάνουν. Εγώ Κομανέτσι δεν πρόκειται να γίνω. Δεν υπάρχει Ρασπούτιν. Δεν χρειαζόταν να υπάρχει Ρασπούτιν».

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: