Παπαγάλοι έβριζαν συνεχώς σε ζωολογικό κήπο, και τους χώρισαν για να μην παρασύρουν ο ένας τον άλλο

Παπαγάλοι έβριζαν συνεχώς σε ζωολογικό κήπο, και τους χώρισαν για να μην παρασύρουν ο ένας τον άλλο

Πέντε αθυρόστομοι παπαγάλοι χωρίστηκαν όταν έμαθαν πώς να βρίζουν σε ένα ζωολογικό κήπο του Λινκολνσάιρ.

Οι παπαγάλοι -που ονομάζονται Billy, Elsie, Eric, Jade and Tyson- προστέθηκαν στην αποικία των 200 γκρι παπαγάλων του Πάρκου Άγριας Ζωής στο Λινκολνσάιρ, τον Αύγουστο.

Ωστόσο πολύ σύντομα άρχισαν να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον προς τις βωμολοχίες.

«Το παρατηρήσαμε πολύ γρήγορα – είμαστε συνηθισμένοι σε παπαγάλους που βρίζουν αλλά ποτέ δεν είχαμε πέντε ταυτόχρονα δήλωσε ο Στιβ Νίκολς, CEO του ζωολογικού κήπου. «Οι περισσότεροι παπαγάλοι το βουλώνουν έξω, αλλά για κάποιο λόγο αυτοί οι πέντε το απολαμβάνουν».

Οι παπαγάλοι μοιράστηκαν έκτοτε σε διαφορετικές περιοχές του πάρκου ώστε να «μην παρασύρουν ο ένας τον άλλο».

Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για τους παπαγάλους, σχολίασε ο Νίκολς, αλλά χωρίστηκαν για το καλό των νεαρών επισκεπτών και με την ελπίδα να υιοθετήσουν πιο φυσικούς ήχους από άλλα αφρικανικά πουλιά.

«Ο κόσμος το θεωρεί απίστευτα διασκεδαστικό, ποτέ δεν παραπονέθηκε κανένας. Όταν ένας παπαγάλος σού λέει “άντε γ@@@@σου», γίνεται πολύ διασκεδαστικός. Έφερε ένα μεγάλο χαμόγελο σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά», λέει ο ίδιος.

Το πάρκο φιλοξενεί επίσης τον παπαγάλο Chico, που έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης όταν έμαθε να τραγουδά διάφορα ποπ τραγούδια, ανάμεσά τους το «If I Were a Boy» της Beyoncé.

[lifo.gr]

(?)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: