Παπαδημούλης: Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, άσκησε κριτική μέσω Twitter στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ με αιχμή τη στάση τους στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει στην ανάρτηση του ότι από τη μία πιέζουν την κυβέρνηση να κλείσει όπως — όπως την αξιολόγηση και μετά την καταγγέλλουν. Καταλογίζει φθηνή μικροπολιτική στα δύο κόμματα χαρακτηρίζοντας τα συνυπεύθυνα για τη χρεοκοπία της χώρας.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπαδημούλης στοχεύει και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με αφορμή την δημόσια παρέμβασή του, με το δηκτικό σχόλιο ότι μίλησε για τα πάντα εκτός από τις ευθύνες του για Άκη, Μαντέλη, Τσουκάτο και Παπαντωνίου. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επίσης αναφέρει πως η λέξη αυτοκριτική είναι άγνωστη για τον Κώστα Σημίτη.   

Τέλος, από την κριτική του Δημήτρη Παπαδημούλη δεν ξεφεύγει ούτε ο Κώστας Καραμανλής. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναρωτιέται στην ανάρτηση του πως είναι δυνατόν να χρεοκόπησε η χώρα όταν Καραμανλής και Σημίτης δηλώνουν δικαιωμένοι κατά τις περιόδους διακυβέρνησής τους.  

Δείτε αναλυτικά τα tweets του κ. Παπαδημούλη:

politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: