Πάνος Σκουρλέτης: Υπάρχουν επίδοξοι νταβατζήδες της Αριστεράς

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha 989, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο έκανε λόγο για επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστεράς» που προσπαθούν, όπως είπε, να διαμορφώσουν την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος.

«Προφανώς υπήρξαν απανωτά δημοσιεύματα που κορυφώθηκαν την περίοδο των διακοπών. Επιχείρησαν μέσα από στοχοποίηση την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων κέντρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου. Εννοώ άτομα από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, όπως αυτοπροσδιορίζονται, που νομίζουν ότι κατέχουν αλάθητο και δεν καταλαβαίνουν ότι στο τι κάνει ένα κόμμα ακολουθείται μιας δημοκρατική διαδικασίας», τόνισε.

Νωρίτερα και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και απαντώντας στο ερώτημα αν έχει στρέψει το βλέμμα του προς το Κέντρο, ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε:

«Με βάσει τον πυρήνα των ιδεών και αρχών έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια αριστερή δύναμη που ποτέ δεν προσέγγιζε την πραγματικότητα σαν ένα κόμμα-σκαντζόχοιρος, ένα κόμμα περιθωρίου χωρίς να έχει τόλμη να βγαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Μιλάμε για μία δυναμική αριστερά που επιβεβαιώθηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών, μπορεί να εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος του ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: