Πάνω από 1 εκατ. προβολές: Η πιο viral σκηνή από τις Οικογενειακές Iστορίες που είδαμε ποτέ

Πάνω από 1 εκατ. προβολές: Η πιο viral σκηνή από τις Οικογενειακές Iστορίες που είδαμε ποτέ

Μια συγκεκριμένη σκηνή από ένα επεισόδιο της σειράς του Alpha, έχει καταφέρει να προκαλέσει γέλιο μέχρι δακρύων στο κοινό του Tik Tok.



Οι Οικογενειακές Ιστορίες στον Alpha αποτελούν εδώ και χρόνια την αγαπημένη απογευματινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι η σειρά αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, στα οποία κάθε φορά βλέπουμε και μια ιστορία της καθημερινότητας, η οποία θα μπορούσε (υπό προϋποθέσεις) να συμβεί στον καθένα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η συγκεκριμένη σειρά έχει τρομερή απήχηση και στο νεανικό κοινό, το οποίο έχει κάνει ανάρπαστο τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο στο Tik Tok. Σε αυτό βλέπουμε μία σκηνή από το 25o επεισόδιο της πέμπτης σεζόν, η οποία προβλήθηκε πέρυσι στην τηλεόραση.

Το επεισόδιο αυτό αφορά τη σχέση ενός μεγαλύτερου άνδρα με μια κατά πολύ μικρότερή του κοπέλα και την προσπάθειά του να αναθερμάνει τον έρωτά τους. Στη σκηνή για την οποία μιλάμε, λοιπόν, βλέπουμε τον Παύλο να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα με το μπουρνούζι του, όπου τον περιμένει η σύντροφός του και να επιχειρεί να κάνει ένα άλμα προς το κρεβάτι τους. Έλα που, όμως, δεν υπολογίζει σωστά, πέφτει και χτυπάει, με την κοπέλα του να φωνάζει με μανία τη μητέρα της για να τη βοηθήσει.


@oikogeniakes_istories_ #οικογενειακέςιστορίες #fyyyyyyyyyyyyyyyy #mpesfypgamw #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – oikogeniakes istories



Η σκηνή αυτή έχει κάνει τους χρήστες του Tik Tok, να τη δουν ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να μετρά περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια προβολές, 90 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.

(?)

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: