ΠΑΝΙΚΟΣ – Μεγαλοεπιχειρηματίας σε Πάνο Καμμένο – Αν δεν φέρεις τον γιο μου πίσω στην Αθήνα τελείωσες!!

ΠΑΝΙΚΟΣ   Μεγαλοεπιχειρηματίας σε Πάνο Καμμένο   Αν δεν φέρεις τον γιο μου πίσω στην Αθήνα τελείωσες!!Οργή έχει προκαλέσει στους κύκλους εξουσίας των Αθηνών η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να μεταθέσει μαζικά εκατοντάδες από τα σύνορα της Μεσογείων στα σύνορα του Έβρου…

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει ο νέος ΥΕΘΑ είναι περιστατικό που σημειώθηκε χθες με μεγάλο επιχειρηματία της χώρας του οποίου ο γιος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για την έκτακτη μετάθεση προς τον , του έδωσε εντολή να αρνηθεί την μετάβαση του μέχρις ότου ο ίδιος λύσει το πρόβλημα με το νέο Υπουργό. Μετά από δεκάδες προσπάθειες και ενώ ο ήταν συνεχώς μη διαθέσιμος στα τηλέφωνα του επιχειρηματία , ο συνομίλησε μαζί του για να τον ενημερώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για τον γιο του και θα πρέπει να το πάρει απόφαση.

Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τον Πάνο Καμμένο πως ο γιος του θα πάρει αναβολή στράτευσης για να μείνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει να κάνει τη θητεία του σύντομα, όταν το Υπ. Εθνικής Άμυνας θα έχει νέο Υπουργό. Ο Πάνος Καμμένος γέλασε και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: