Πανέτοιμη η TOYOTA GAZOO Racing WRC με το Yaris

Εννέα ολόκληρους μήνες δούλευαν οι μηχανικοί της Toyota για να εξελίξουν το νέο Yaris WRC.  Η ομάδα TOYOTA GAZOO Racing WRC εργάστηκε πάνω στην εξέλιξη αυτού του μικρού αυτοκινήτου που ήδη έκανε την εμφάνιση του ,την άνοιξη στους γρήγορους χωμάτινους δρόμους της Φινλανδίας, πριν κατευθυνθεί στη νότια Ευρώπη.

Οι μηχανικοί χάρηκαν γιατί έκαναν καλή δουλειά και άναψαν το πράσινο φώς για να δούμε στο WRC το Yaris. Επίσημα το Toyota Yaris WRC θα το δούμε την επόμενη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

Η TOYOTA GAZOO Racing WRC team έκανε το πρώτο shakedown του Yaris WRC φέτος το Μάιο στην πόλη Puuppola της Φινλανδίας. Αυτοί που δούλεψαν πάνω στο πρόγραμμα εξέλιξης είπαν ότι έχουν πολλά ακόμη να εξελίξουν.

Ο Tommi Mäkinen, επικεφαλής Ομάδας της TOYOTA GAZOO Racing WRC είπε: «Εργαστήκαμε σκληρά για να είμαστε στην ώρα μας. Έχουμε ολοκληρώσει πολλούς κύκλους δοκιμών από το Μάιο και ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα. Η προσθήκη ενός δεύτερου αυτοκινήτου μας βοήθησε να εντείνουμε το ρυθμό και να διευρύνουμε το φάσμα δοκιμών εξέλιξης. Θέλουμε να κάνουμε δοκιμές σε όλα τα είδη συνθηκών και επιφανειών, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το 2017»

Πανέτοιμη η TOYOTA GAZOO Racing WRC με το Yaris

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: