Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος-Εαρινό Ράλι 2ος γύρος ( 4-5 Μαΐου)

Με 46 συμμετοχές θα γίνει στις 4/5 Μαΐου ο 2ος γύρος του Εαρινού Ράλι . Ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, γίνεται αποκλειστικά σε χωμάτινες διαδρομές. Οι ειδικές χρονομετρημένες διαδρομές είναι έξι. Οι αγωνιζόμενοι έχουν «διαβάσει» τρείς ειδικές που είναι επαναλαμβανόμενες.

Για την Κατηγορία C2 η οποία περιλαμβάνει τα τετρακίνητα αυτοκίνητα θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε αντιμέτωπους τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδος, Γιάννη Μπαντούνα με τον πρωταθλητή Ελλαδος  2017, Γιώργο Φιλιππίδη ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά τα δύο R5 των Γιώργο Βασιλάκη και Γιώργου Κεχαγιά αναμένεται να φανερώσουν τις αρετές τους στις Ακροπολικές αυτές διαδρομές.

Στην Κατηγορία F2, στην οποία κατατάσσονται τα αυτοκίνητα με κίνηση στους 2 (εμπρός η πίσω) τροχούς, το επίπεδο των συμμετοχών βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Στην Κατηγορία C3, ο περσινός πρωταθλητής EL Nak Jr θα προσπαθήσει να κινηθεί σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς στον πρώτο του αγώνα φέτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος, έχοντας να αντιμετωπίσει έμπειρα πληρώματα που θα παλέψουν για την νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα. Η Κατηγορία C4, θα έχει έναν μοναδικό εκπρόσωπο, ενώ στις Κατηγορίες C5 και C6 θα συμμετάσχουν 5 και 3 πληρώματα αντίστοιχα. Στην Κατηγορία των Ιστορικών, 15 πληρώματα θα λάβουν μέρος στον αγώνα ξυπνώντας μνήμες από άλλες εποχές των αγώνων. Παράλληλα, στις συμμετοχές ενός αγώνα ράλλυ μετά από καιρό, περιλβάνονται και 3 πληρώματα οχημάτων 4Χ4 με τα περάσματα τους να αναμένονται με ενδιαφέρον από τους φίλους του σπόρ.

Το Εαρινό Ράλι αναμένεται να είναι αρκετά καλό με έντονο συναγωνισμό και συγκλονιστικές μάχες με το χρονόμετρο. Το κυρίως μέρος του αγώνα θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου με τη διεξαγωγή του Διοικητικού και Τεχνικού Ελέγχου, στις πάντα φιλόξενες για το Σωματείο και τα πληρώματα εγκαταστάσεις του «Mr. KTEO» στη περιοχή του Ασπροπύργου. Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 11:39.

Το επίκεντρο του Εαρινού Ράλι θα στεγαστεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ισθμό της Κορίνθου και θα φιλοξενήσει το Αρχηγείο του αγώνα, καθώς και τον Χώρο Επισκευών και Ανασυγκρότησης.

Οι χορηγοί του αγώνα είναι :

Seajets, Ford Car Center Αφοί Καρανικόλα & Σια Ο.Ε., Παραδείσης Ελαστικά, Mr.KTEO, Μποζιονέλος, Mandanis Car Parts, Bilstein, Tomazo Service, Theodorakakis Service, Terra’s Sport, TechSupport, Παπαδόπουλος Racing Exhaust Pipes, Eleni Εικαστικά — Διακόσμηση — Βάπτιση.

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος-Εαρινό Ράλι 2ος γύρος ( 4-5 Μαΐου) gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: