Πανελλήνιες 2019: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους που έδωσαν Πανελλαδικές φέτος, καθώς την Παρασκευή 28/06 αναμένονται οι βαθμολογίες για τις επιδόσεις τους.

Ειδικότερα, το υπουργείο Παιδείας απέστειλε εγκύκλιο με οδηγίες προς τα βαθμολογικά κέντρα για την επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε έως το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και να ξεκινήσει η αποστολή — διακίνηση των δεμάτων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το πρωί της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιλαμβάνουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Πώς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τη βαθμολογία του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: