Πάνε κόντρα στο MEGA, λόγω των εκατομμυρίων που τους οφείλουν!

Πάνε κόντρα στο MEGA, λόγω των εκατομμυρίων που τους οφείλουν!

Τέλος… χωρίς τέλος δόθηκε χθες το βράδυ στο «Master Chef». Το πρόβαλλε το τελευταίο επεισόδιο που έχει γυριστεί, αλλά το ριάλιτι μαγειρικής δεν ολοκληρώθηκε, καθώς απομένει ο τελικός για να αναδειχτεί ο «Master chef».

Λίγο πριν από το τέλος του χθεσινού, 70ου κατά σειρά, επεισοδίου μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές, λέγοντας ότι

«κανονικά, τώρα θα έπρεπε να δώσουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού για τον τελικό ανάμεσα στον Κωστή και στο Μπάμπη. Όμως, θα ζητήσουμε από τα εκατομμύρια των τηλεθεατών του “Μaster Chef” λίγη υπομονή. Ευχαριστούμε πολύ για όλο αυτό το διάστημα. Σύντομα ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε τη μέρα και την ώρα της μετάδοσης της τελικής δοκιμασίας για τον επόμενο Έλληνα master chef. Μέχρι τότε… να είστε όλοι καλά»!

Η… πρωτοβουλία αυτή, του να βγει δηλαδή η και να πει αυτά που είπε, ανήκει στο MEGA, που πλέον έχει επωμιστεί το ρόλο της παραγωγής του τελικού, Όπως σας είχα γράψει πρώτα στο Newsit, η εταιρεία παραγωγής, το STUDIO ATA, έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να γυρίσει τον τελικό, αφού δεν μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενους, που αρνούνται δικαιολογημένα να κάνουν γύρισμα αν προηγουμένως δεν πάρουν κάποια από τα που τους οφείλονται. Για τη διευκρίνιση αυτή μάλιστα, υπήρξε και ένας… πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ σταθμού και εταιρείας παραγωγής. Τι εννοώ; Πριν από δυο μέρες, κυκλοφόρησε ανακοίνωση από το MEGA που έλεγε πως

«Αναβάλλεται η διεξαγωγή και η του τελικού του MastercChef.

Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ελπίζοντας στη θετική κατάληξη των συζητήσεων, που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο τελικός αργότερα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Master Chef για τη στήριξή τους».

Φαίνεται λοιπόν πως το σημείο της ανακοίνωσης «οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων», εκνεύρισε την εταιρεία παραγωγής, το STUDIO ATA, που χθες, εξέδωσε δελτίο Τύπου, επισημαίνοντας ότι

«Απόψε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του “Master Chef” στο Mega, με το οποίο θα κλείσει άδοξα και ο κύκλος της εκπομπής. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο τελικός του παιχνιδιού θα προβληθεί “προσεχώς”.

Ο τελικός θα γίνει ως εσωτερική παραγωγή του Mega, καθώς το κανάλι είχε ζητήσει (και το Studio ATA αποδεχτεί) να τον αναλάβει εκείνο.
Τώρα, παρά τα όσα ανακοινώθηκαν με δελτίο Τύπου του Mega Channel, η εταιρία μας STUDIO ATA δε βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega, καθώς όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας έχουν ολοκληρωθεί τόσο για το “Master Chef”, όσο και για τις υπόλοιπες παραγωγές που έχει αναλάβει (π.χ. “Βασιλιάδες”). Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι πληρωμές του Mega προς το ΑΤΑ».

Έτσι λοιπόν, με τον… πόλεμο των ανακοινώσεων, η εταιρεία παραγωγής διευκρινίζει ότι ουδεμία ευθύνη και εμπλοκή έχει στο γύρισμα του τελικού. Πάντως, οι ανακοινώσεις αυτές αποδεικνύουν την εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τηλεοπτικού σταθμού και εταιρείας παραγωγής, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο δελτίο Τύπου του STUDIO ATA έχει η φράση «το μόνο που απομένει πλέον είναι οι πληρωμές του Mega προς το ΑΤΑ».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, το ποσό που οφείλει το MEGA στο STUDIO ATA για το «Master Chef» είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο . Και, επίσης, σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μου, το ποσό που γενικότερα οφείλει ο σταθμός της Μεσογείων προς την εταιρεία παραγωγής είναι κοντά στα επτά εκατομμύρια , οφειλή που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν άδοξα τίτλοι τέλους και στους «Βασιλιάδες».

Από τη μία λοιπόν έχουμε το MEGA που λέει ότι καλύπτει τις οφειλές του στην εταιρεία, αλλά από την άλλη ο ακάλυπτος λογαριασμός παραμένει μεγάλος με αποτέλεσμα να μην μπορεί η εταιρεία να καλύψει πάγιες ανάγκες της. Αναμενόμενο λοιπόν ήταν ότι κάποια στιγμή, θα υπήρχε κι αυτός ο… πόλεμος των ανακοινώσεων, ο οποίος άλλωστε, έχει ξεσπάσει πολύ καιρό στο παρασκήνιο. Κι όπως φαίνεται, θα υπάρξει και συνέχεια…!

Πηγή: newsit

Πάνε κόντρα στο MEGA, λόγω των εκατομμυρίων που τους οφείλουν!

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: