Pandemic rules: Δε σου κάνουν τα ρούχα μετά το lockdown; Δεν είσαι μόνη!

Αν δοκιμάζεις τα ρούχα του γραφείου και δε σου κάνουν, μην αγχώνεσαι. Σε νιώθουμε και έχουμε μερικές «έξυπνες» λύσεις.

Το σώμα σου άλλαξε μετά από δύο lockdown. Μετρώντας ενάμιση χρόνο υπό καθεστώς πανδημίας, μακριά από τις αγαπημένες σου ασχολίες, με τα γυμναστήρια κλειστά και την ψυχολογία σου να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα, δεν είναι να απορείς. Και δεν είσαι η μόνη.

The lockdown body

Αυτή η αλλαγή του νούμερου στη ζυγαριά και αυτού που γράφει η ετικέτα στα παντελόνια έχει γίνει πια καθημερινό θέμα συζήτησης. Τις προάλλες, περίμενα να περάσω στα φανάρια της λεωφόρου κοντά στο σπίτι και μία μαμά με την κόρη της συζητούσαν τι έπρεπε να κάνουν για να επιστρέψουν στα κιλά τους. Παράλληλα, ετοίμαζαν τη λίστα με τα ψώνια τους για να έχουν επιλογές να φοράνε μέχρι τότε.

Viral Fashion: 5 τάσεις του 2021 γνωστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Εννοείται πως αυτό δεν είναι το ιδανικό σενάριο, όμως, υπάρχει η έννοια του «ιδανικού» όταν μιλάς περί πανδημιών; Το θέμα είναι τι θα κάνεις τώρα, με αυτά τα δεδομένα, στην πράξη. Με την καθημερινότητα να τρέχει και τις εμφανίσεις στο γραφείο να βρίσκονται σε ερωτηματικό σχετικά με την άνεση που σου προσφέρουν.

Pandemic rules: Δε σου κάνουν τα ρούχα μετά το lockdown; Δεν είσαι μόνη!

Αρχικά, μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου. Φρόντισέ τον όπως του αξίζει! Όπως τα κιλά ανέβηκαν ή κατέβηκαν, έτσι θα πάνε στον αριθμό που θες, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται τώρα. Δεν είναι εύκολο αυτό που πέρασες. Οπότε, να είσαι προσηλωμένη στον στόχο σου, eyes on the price, και, στο τέλος, θα έχεις ακριβώς αυτό που θες.

Τι γίνεται, όμως, με την γκαρνταρόμπα σου μέχρι τότε; Αυτή χρειάζεται μερικές «έξυπνες» και value προσαρμογές. Το τελευταίο πράγμα που θες είναι να δυσφορείς στο γραφείο λόγω ενός ρούχο που δε σου κάνει.

Τι μπορείς να κάνεις

Σενάριο 1: Μετρήσου και προμηθεύσου μερικά νέα ρούχα. Αυτά πρέπει να ακολουθούν το νέο νούμερό σου, αλλά μη σε αγχώνει ότι θα «πετάξεις» χρήματα, επειδή θα επιστρέψεις στα κιλά σου. Μόλις αυτό συμβεί, μπορείς πολύ απλά να τα προσαρμόσεις σε μία μοδίστρα. Γι’ αυτό μην επενδύσεις σε ακριβά σχέδια, αλλά σε μερικές οικονομικές επιλογές για να εξυπηρετηθείς.


Σενάριο 2:
Φόρεσε wrap dresses. Είναι ρούχα πολύ άνετα που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά κιλά ζυγαριάς, χωρίς να σε δεσμεύουν. Έτσι θα είσαι κομψή, θηλυκή και άνετη και, κατά πάσα πιθανότητα, θα μπορείς να φοράς το φόρεμα και αφότου επιστρέψεις στα κιλά σου χωρίς να το στενέψεις.

5 prints που θα φέρουν το καλοκαίρι στις εμφανίσεις σου

Σενάριο 3: Επιστράτευσε τα κολάν. Η ελαστικότητά του σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με oversized μπλούζες και φορέματα και να είσαι άνετη όσες ώρες κι αν περάσουν.

Σενάριο 4: Θυμήσου λίγο τι έκανες με την κολλητή σου στην εφηβεία: ανταλλαγή ρούχων. Καθόλου δεν πρέπει να σε παραξενεύσει. Αν έχει κάποιο φόρεμα που είναι τώρα στο νούμερό σου και εκείνη δεν το φοράει ιδιαίτερα, γιατί να μην το αξιοποιήσεις;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: