Παναθηναϊκός: Επισημοποιήθηκε η αφαίρεση βαθμών για τις οφειλές στον Βέμερ

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε και επίσημα ότι αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό για τις οφειλές στον Βέμερ

Τρεις βαθμούς λιγότερους και επίσημα θα έχει από σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός. Η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε και επίσημα την αφαίρεσή τους, λόγω των οφειλών της ΠΑΕ στον Βέμερ.

Ωστόσο διευκρινίζει ότι εάν οι πράσινοι προβούν στην αποπληρωμή των χρεών εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζουν οι κανονισμοί τότε οι βαθμοί αυτοί να επιστραφούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…
«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: