Παναγιώτης Πετράκης: "Έχασα τον ύπνο μου, είχα τρελό άγχος και θλίψη"

“Όταν σταμάτησε αυτό, έπεσα σε ψιλοκατάθλιψη και τα είδα λίγο σκούρα. Ήταν ένα μάθημα για το ότι η ευτυχία δεν είναι εκεί” δήλωσε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Ο Παναγιώτης Πετράκης ήταν καλεσμένος στο Καλοκαίρι #not κι εξομολογήθηκε για το πως ένιωσε όταν η περίοδο της έντονης δημοφιλίας του, άρχισε να εξαφανίζεται.

«Πέρα περίοδο που όχι μόνο έβλεπα την ευτυχία στα υλικά αγαθά αλλά είχα φιλοδοξία και θεωρούσα ότι όσο πιο πολύ θα ανέβω στην δουλειά μου, θα είμαι ευτυχισμένος. Είναι απατηλά. Συνέβη την περίοδο με τα «Μυστικά της Εδέμ», που τα φώτα ήταν στραμμένα πολύ επάνω μου και θεωρούσα ότι θα διαιωνιστεί αυτή η κατάσταση. Όταν σταμάτησε αυτό, έπεσα σε ψιλοκατάθλιψη και τα είδα λίγο σκούρα. Ήταν ένα μάθημα για το ότι η ευτυχία δεν είναι εκεί. Είχα στο πλάι μου τους γονείς μου, τους φίλους μου και τον πνευματικό μου. Ενίσχυσα την πίστη μου στον Χριστό.» ανέφερε ο Παναγιώτης Πετράκης.

«Είχα ψιλοκατάθλιψη, έχασα τον ύπνο μου κι είχα άγχος τρελό και θλίψη χωρίς λόγο. Τώρα είμαι ευγνώμων.. Τώρα στη ζωή μου προτεραιότητά μου είναι η πνευματική μου ανέλιξη» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: