Παναγία των Παρισίων: Η φωτογραφία με τον άνδρα και το κοριτσάκι που κάνει τον γύρο του κόσμου

Λίγα μόλις λεπτά πριν το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς που κατέστρεψε την Παναγία των Παρισίων, ένας άντρας και ένα κοριτσάκι έπαιζαν μπροστά από το μνημείο-κόσμημα του Παρισιού.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η Μπρουκ Γουίνδσορ, μια 23χρονη τουρίστρια, μία ώρα προτού ξεσπάσει η φωτιά στον γοτθικό ναό. Η νεαρή τώρα κάνει έκκληση μέσα από τα social media προκειμένου να βρει τους δύο πρωταγωνιστές της φωτογραφίας.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία ενώ φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Σχεδόν πήγα έως τον μπαμπά εκείνον να τον ρωτήσω αν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει», γράφει η 23χρονη στο Twitter, καταλήγοντας: «Twitter, αν έχεις κάποιο μαγικό, βοήθησέ τον να τη βρει».

Και μάλλον η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε καθώς το tweet  έχει γίνει share από πάνω από 97.000 άτομα, ενώ είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 194.000 like από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να χαρακτηρίζουν «ιστορική» τη φωτογραφία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι», τόνισε η 23χρονη, η οποία παραδέχθηκε πως η στιγμή μεταξύ πατέρα και κόρης ήταν τόσο όμορφη που δίσταζε να τους διακόψει.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι στεκόταν ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό ναό, παρακολουθώντας με τρόμο τις φλόγες που τον «αγκάλιαζαν». «Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο.

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: