Παίκτρια του Survivor 2 πήγαινε για γάμο και τελικά… χώρισε! Τι μεσολάβησε;

Κάτι οι πρόσφατες σόλο διακοπές της στη Μύκονο, κάτι το… unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλον προσφάτως στα social media, κάτι η έλειψη… likes στον διαδικτυακό κόσμο, δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι πρώτες φήμες που θέλουν την πρώην παίκτρια του Survivor 2 και τον πρωταθλητή σύντροφό της χωριστά.

Ο λόγος, όπως θα καταλάβατε, για τη Μελίνα Μεταξά και τον πρωταθλητή στο kick boxing Λευτέρη Χαχαμίδη που όλοι γίναμε μάρτυρες του μεγάλου έρωτά τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης. Σύμφωνα με τα κυπριακά sites, η Μελίνα και ο Λευτέρης δεν είναι πια μαζί καθώς και οι δύο κατέβασαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τις προσωπικές τους σελίδες στα social media.

Εκείνο που… έβαλε φιτιλιές για να ξεκινήσουν οι φήμες περί χωρισμού τους ήταν οι πρόσφατες σόλο διακοπές εκείνης στη Μύκονο χωρίς να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της ο οποίος είχε κάνει πρόταση γάμου σε εκείνη όταν ακόμα βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Κανένας από τους δύο δεν έχει πει το οτιδήποτε για το θέμα, όμως όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν πει ήδη αντίο ο ένας στον άλλον τραβώντας χωριστούς δρόμους…

Πηγή: gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: