Παιδοκτονία στην Κύπρο: Σε ψυχιατρείο για νοσηλεία θα μεταφερθεί η 40χρονη γυναίκα

«Καθαρή» είναι από πλευράς Αστυνομίας η διερεύνηση της σοκαριστικής υπόθεσης παιδοκτονίας στο Γέρι, ενώ αναμένεται εντός των επομένων 2-3 ημερών να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο για νοσηλεία η παιδοκτόνος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας υπό την επίβλεψη νοσηλευτών του Νοσοκομείου Αθαλάσσας νοσηλεύεται ακόμη η 40χρονη παιδοκτόνος η οποία αφαίρεσε τη ζωή του 12χρονου γιου της, την περασμένη Πέμπτη 29 Αυγούστου συγκλονίζοντας το παγκύπριο. Η 40χρονη μετά την αποτρόπαιά πράξη της, αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή της. Αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό, στα χέρια και την κοιλιακή χώρα. Μόλις εντοπίστηκε από τον σύζυγο της, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως πληροφορείται το cyprustimes.com, η 40χρονη μετά την νοσηλεία της στο Νοσοκομείο Λευκωσίας και εφόσον δοθεί «πράσινο φως» από τους θεράποντες ιατρούς, αναμένεται να οδηγηθεί εντός των επομένων 2-3 ημερών για θεραπεία στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε από αρμόδια πηγή, αναμένεται πρώτα να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ακολούθως -μόλις οι ιατροί αποφανθούν ότι είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία- θα εκτελεστεί και το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμεί σε βάρος της.

Η 40χρονη μητέρα παραδέχτηκε λίγες ώρες μετά το έγκλημα ότι αυτή αφαίρεσε τη ζωή από τον 12χρονο γιο της λέγοντας μάλιστα πως προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη για να απαλλάξει το παιδί αλλά και να απαλλαγεί και η ίδια από τους πόνους.

Σε βάρος της 40χρονης διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Δε γνώριζαν οι κρατικές υπηρεσίες την περίπτωση της

Η μητέρα δεν έχει ποτέ νοσηλευτεί ούτε παρακολουθείτο από ψυχίατρο του Δημοσίου, σύμφωνα με την Διευθύντρια Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, Άννα Παραδεισιώτου.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: