Παιδόφιλος παρενοχλούσε 10χρονη στον Βόλο

O άγνωστος μεσήλικας που κινείται έξω από σχολεία, φροντιστήρια και παιδικές χαρές έχει σκορπίσει τον φόβο στα ανήλικα παιδιά της πόλης

Τον φόβο έχει σκορπίσει σε ανήλικα παιδιά στον Βόλο ένας άγνωστος μεσήλικας ο οποίος κινείται έξω από σχολεία, φροντιστήρια και παιδικές χαρές παρακολουθώντας τα και δεν διστάζει να τα ακολουθήσει κάνοντάς τους άσεμνες χειρονομίες! Τελευταίος στόχος του σάτυρου ήταν ένα κοριτσάκι μόλις 10 χρόνων.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η μικρούλα επέστρεφε μαζί με το θείο της στο σπίτι από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών, όμως, ο σάτυρος δεν πτοήθηκε όταν είδε ότι συνοδευόταν. Σύμφωνα με όσα είπε η 10χρονη στους γονείς της, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής ο άγνωστος της έκανε άσεμνες χειρονομίες και της ψιθύριζε να έρθει μαζί του, χωρίς να τον αντιληφθεί ο θείος της! Όμως, πριν περάσει την πόρτα του σπιτιού της, τόλμησε να την πλησιάσει και να της πει επιτακτικά να πάει μαζί του!

Η 10χρονη διηγήθηκε κλαίγοντας στους γονείς της τι είχε συμβεί και, όταν ο πατέρας της κοίταξε από το παράθυρο, ο άνδρας ήταν ακόμα εκεί. Όμως, αν και βγήκε έξω για να τον πιάσει, εκείνος κατάφερε να διαφύγει. Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είδε επίσης τον άγνωστο έξω από το σπίτι, τον περιέγραψε ως αλλοδαπό, ψηλό, γύρω στα 55, με γκρίζα μαλλιά και μακρύ πρόσωπο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: