Παγκόσμια παρουσίαση του νέου  Renault Clio και Renault Twingo στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 2019

Το Groupe Renault δίνει το παρόν της στη Διεθνή Έκθεση Γενεύης 2019, με την παγκόσμια παρουσίαση του εμβληματικού νέου Renault Clio και του καινοτόμου νέου Renault Twingo.

Αύριο Τρίτη , 5 Μαρτίου 2019 στις 8:15 πμ., στο περίπτερο της Renault (Hall 4), θα γίνει από την ηγεσία της Renault η παρουσίαση του νέου Clio, 5ης  γενιάς.

Το Clio, που μέχρι σήμερα έχει 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, σύντομα θα το δούμε στους δρόμους στην 5η γενιά του. Πιο εμβληματικό, σχεδιασμένο με βάση τη φιλοσοφία της Renault που ενσαρκώνεται στο δίπτυχο «Εξέλιξη και Επανάσταση», το Νέο Clio ανατρέπει τα δεδομένα. Ο σχεδιασμός του εξωτερικού έχει εξελιχθεί ώστε να αποπνέει μεγαλύτερη ωριμότητα, ενώ το εσωτερικό του είναι πλήρως ανασχεδιασμένο. Με πιο ανάγλυφες γραμμές και πιο επιβλητικό εμπρός μέρος, το νέο Renault Clio είναι πιο δυναμικό και μοντέρνο. Μέσα, η επαναστατική διάθεση είναι ξεκάθαρη. Σχεδιασμένο από την αρχή, το εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, τόσο αναφορικά με την ποιότητα που προσφέρει, όσο και σχετικά με τις διαθέσιμες τεχνολογίες του.

Το Νέο Renault Clio θα είναι το πρώτο μοντέλο του Groupe Renault που θα εφοδιάζεται με τον υβριδικό κινητήρα E-Tech, που βασίζεται σε τεχνολογίες εξελιγμένες από τη Renault. Εξοπλισμένο με μία πλήρη γκάμα από καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, το Νέο Renault Clio είναι πρωτοπόρος στον εκδημοκρατισμό των συστημάτων που επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα πόλης.

Νέο Renault Twingo


2019 — Nouvelle Renault TWINGO

2019 — Nouvelle Renault TWINGO

Πιο ραφιναρισμένο, αλλά πάντα διατηρώντας τον fun και νεανικό του χαρακτήρα αλλά και την εξαιρετική ευελιξία που αποτελεί σημείο αναφοράς, το Νέο Twingo εκμοντερνίζεται, φρεσκάροντας την αισθητική του. Εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει περισσότερες επιλογές customization, ενώ επωφελείται και από τις πιο σύγχρονες καινοτομίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας, αποτελώντας, πλέον, ενεργό κομμάτι του νέου οικοσυστήματος Renault EASY CONNECT.

Dacia

Η Dacia, μετά από μια χρονιά ρεκόρ, θα είναι παρούσα στη Γενεύη με νέες εκδόσεις και νέες χρωματικές επιλογές για τα δημοφιλή Duster, Sandero & Sandero Stepway.

Παγκόσμια παρουσίαση του νέου  Renault Clio και Renault Twingo στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 2019 gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: