Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Το μήνυμα που φωτίστηκε στη Βουλή

Με τον φωτισμό της πρόσοψης του κτιρίου του Κοινοβουλίου συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών η Βουλή των Ελλήνων το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα προβλήθηκε με φωτιστικά συστήματα το λογότυπο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.) στην πρόσοψη του μεγάρου, ευχαριστώντας τους πολίτες που αγκάλιασαν και στήριξαν όλους τους νοσηλευτές κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Η κίνηση έγινε με απόφαση του προέδρου του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες της κυβέρνησης προς το νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο που επιτέλεσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

«Παίρνω αφορμή από το γεγονός ότι είναι σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών / Νοσηλευτριών για να σας πω προσωπικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι έχετε κάνει, εσείς, το προσωπικό σας, όσοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης», ανέφερε.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από την πλευρά της, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: