ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BANKINGNEWS.GR!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BANKINGNEWS.GR!

Aπό το : lobbystas.gr
Απίστευτο και όμως αληθινό! Το Bankingnews.gr διαφημίζει για έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν την Εθνική !!! Ο Ψυχάρης παρακαλούσε για όταν την ίδια ώρα ο Λεωτσάκος είναι ο «εθνικός ευεργέτης» μας αφού δεν…

πήρε μισό σεντς από την Εθνική τράπεζα – κατά δήλωση του – και την διαφήμισε δωρεάν για έναν ολοκληρο χρονο! 


Ειδικότερα στις 4/3/13 σε ρεπορτάζ στο Bankingnews.gr, με τίτλο «Ποιοι ευθύνονται για την χρεοκοπία της Εθνικής τράπεζας; Γιατί ο διαχρονικά επικεφαλής του treasury Π. Χριστοδούλου δεν μείωσε τα ομόλογα ενώ ως επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ εκτέλεσε την απόφαση του haircut;» το τέλος του είναι άκρως αποκαλυπτικό. Λέει:

Υποσημείωση αξιοπρέπειας

Ορισμένοι με ανέντιμο τρόπο προσπάθησαν να μας διαβάλλουν ως site.

Στην κριτική που ασκούμαι για τον τρόπο με τον οποίο η Εθνική διαχειρίζεται την Eurobank και την διοίκηση της ορισμένοι προσπάθησαν να μας συκοφαντήσουν, λέγοντας ότι «το www.bankingnews.gr φωνάζει επειδή δεν πήρε διαφήμιση».

Ήρθε η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια κατά τρόπο ξεκάθαρο.

Το www.bankingnews.gr έδωσε δωρεάν όλο το 2012 στην Εθνική και απέρριψε συγκεκριμένη οικονομική της Εθνικής τράπεζας,  πρόσφατα, ακριβώς γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι ο τρόπος διαχείρισης της Εurobank ήταν χείριστος.
Θέσαμε ως προαπαιτούμενο να γίνει μια σωστή του όλου merger και έναντι αυτού είδαμε να αναδύεται μένος και μίσος.
Απόδειξη των όσων αναφέρουμε είναι η αλληλογραφία και email που έχουμε ανταλλάξει με την κυρία Κατερίνα Γιαννακοπούλου Δ/νση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Ομίλου της Εθνικής τράπεζας αλλά και με την κυρία Τσαγκαράκη επίσης του ομίλου Εθνικής τράπεζας.
(Η αναφορά στα πρόσωπα των εν λόγω κυριών πραγματοποιείται ως απόδειξη του αληθούς και για κανένα άλλο λόγω προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ή παρερμηνείας).
Επειδή η λάσπη έχει και τα  όρια της εμείς προκαλούμε τον οποιοδήποτε να αμφισβητήσει με ανάλογα στοιχεία τα όσα γράφουμε.
Η αξιοπρέπεια είναι γνώρισμα των λίγων και όχι των πολλών. 

Άρα 


Πέτρο μου δηλ οι υπόλοιπες τράπεζες που διαφημίζονται είναι τα κορόιδα, οι μαλάκες, όταν εσύ έδωσες δωρεάνμόνο στην Εθνική;

Πέτρο μου είσαι μέτοχος της Εθνικής; Ευπατρίδης ή τόσο πλούσιος που όλα είναι δωρεάν για το 2012 αλλά για το 2013 δεν τα βρήκατε με την συγκεκριμένη οικονομική προσφορά της εθνικής;

Πέτρο μου θεωρείς τον εαυτό σου αξιοπρεπή επειδή «έδωσες δωρεάν όλο το 2012 στην Εθνική»;

Πέτρο μου τώρα αναζητάς τις ενέργειες του Χριστοδούλου; Όταν τον καλούσε ο Λέκκας για τα δομημένα που «ξέχασε» ο Χριστοδούλου, τότε η διαφήμιση που έβαζε η Εθνική ήταν πληρωμένη η δωρεάν; Τότε δεν αναζητούσες τις ενέργειες του Χριστοδούλου. Γιατί άραγε;

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: