Παντρεμένος άντρας είχε σκάψει τούνελ για να πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της παντρεμένης γκόμενας του

Παντρεμένος άντρας είχε σκάψει τούνελ για να πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της παντρεμένης γκόμενας του

Τον τίτλο πιο απίθανης ερωτικής ιστορίας για το 2020, διεκδικεί με αξιώσεις η ιστορία που έγινε γνωστή στο Μεξικό και συγκεκριμένα σε μία επαρχία της Τιχουάνα.

Εκεί λοιπόν ο Αλμπέρτο, ο οποίος είναι παντρεμένος είχε σχέση με μία γειτόνισσά του, η οποία επίσης ήταν παντρεμένη.

Δεν ήθελε όμως να τους βλέπουν στην γειτονιά και να υποψιαστούν τις επαφές τους και έτσι αποφύγει να καταφύγει σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη λύση. Αυτή του να σκάψει ένα τούνελ που να ενώνει τα δύο σπίτια.

Το κόλπο της περίεργης αυτής ένωσης των σπιτιών στο Villas del Prado δούλευε κανονικά για αρκετές εβδομάδες, καθώς τα ραντεβού του με την Πάμελα γίνονταν μόνο όταν έλειπε ο σύζυγός της που δούλευε ως σεκιούριτι.

Μία μέρα όμως σχόλασε νωρίτερα και σχεδόν τους έπιασε στα πράσα, όμως ο Αλμπέρτο πρόλαβε να κρυφτεί πίσω από τον καναπέ. Όταν λοιπόν ο σύζυγος τον τράβηξε για να δει αν εκεί, διαπίστωσε οτι υπάρχει μια μεγάλη τρύπα που οδηγεί σε ένα τούνελ και έτσι το μυστικό του παράνομου ζευγαριού αποκαλύφθηκε.

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, μπήκε μέσα, ακολούθησε την διαδρομή και βγήκε στο σπίτι του Αλμπέρτο, ο οποίος τον παρακάλεσε να μην κάνει σκηνή, καθώς κοιμόταν η γυναίκα του.

Η επιθυμία του δεν ακούστηκε, ξέσπασε μεγάλος καυγάς και τελικά χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Πηγή : gazzetta.gr

(?)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: