"Παντρευτήκαμε στο δημαρχείο στις 12 το μεσημέρι και δεν μας πήρε κανείς χαμπάρι"

«Αν ήμουν παντρεμένη με έναν καναλάρχη, ίσως και να ενδιέφερε τους δημοσιογράφους με ποιον είμαι».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Φαίδρα Δρούκα, η οποία μίλησε και για τον γάμο της.

Παρόλο που με τον άντρα σου έχετε παντρευτεί πριν από επτά χρόνια, δεν έχει κυκλοφορήσει καμία κοινή φωτογραφία σας.

Δεν απασχόλησα ποτέ με την προσωπική μου ζωή. Αν ήμουν παντρεμένη με έναν καναλάρχη, ίσως και να ενδιέφερε τους δημοσιογράφους με ποιον είμαι. Αλλά ο σύζυγός μου είναι εκτός χώρου και ξέρουν όλοι τι στάση κρατάω όλα αυτά τα χρόνια. Δεν περνούν οι παπαράτσι από έναν χώρο και μυρίζουν τα χώματα για να δουν ποιος πέρασε. Πρέπει λίγο να το θέλεις κι εσύ. Εγώ δεν διαφήμισα ούτε τον γάμο μου ούτε το παιδί μου ούτε την εγκυμοσύνη μου. Προστάτεψα κάτι που για εμένα ήταν ιερό. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω περισσότερη δημοσιότητα, επειδή φούσκωσε η κοιλιά μου.

Πού παντρευτήκατε;

Παντρευτήκαμε στο δημαρχείο της Καισαριανής στις 12 το μεσημέρι δύο εβδομάδες πριν γεννήσω.

Και δεν σε πήρε χαμπάρι κανείς;

Μα γιατί να με πάρει; Είδαν μια κοπέλα με φόρμα εγκυμοσύνης να μπαίνει στο δημαρχείο. Και στο σούπερ μάρκετ πηγαίνω να ψωνίσω. Δεν σταματάει ο κόσμος τις δουλειές του. Ποια είμαι που δεν μπορώ να κρυφτώ; Και η Μαντόνα, αν φορέσει σκούρα γυαλιά, δεν θα την αναγνωρίσουν. Γιατί, λοιπόν, να γίνει θέμα ο γάμος μου; Αλλά και πριν παντρευτώ ποιος ήξερε με ποιον είμαι; Κι εγώ βγήκα με τον άνθρωπό μου, αλλά δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία, γιατί δεν ήθελα να δω την προσωπική μου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: