Π. Λαφαζάνης: Κυβερνητικό «Βατερλό» το ασφαλιστικό και τα αντιαγροτικά μέτρα

«Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα νέα αντιαγροτικά μέτρα θα γίνουν το Βατερλό της κυβέρνησης με τον καινούριο χρόνο» εκτίμησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τον Βόλο.
Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, «η αναβολή του ασφαλιστικού για τον καινούριο χρόνο, όπως, ίσως και των νέων προαπαιτουμένων, μαζί και των φορολογικών και ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στους αγρότες, δεν πρόκειται να δώσει ανάσα και φιλί ζωής στην κυβέρνηση και πολύ περισσότερο διέξοδο».
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας άσκησε δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό ο οποίος, όπως ανέφερε, «απειλεί ότι αν χρειαστεί, για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του λαού, θα »ξανασυγκρουστεί»». «Θα τον παρακαλούσαμε θερμά να μας κάνει τη χάρη να μην συγκρουστεί ξανά με τους μέσα και τους έξω. Διότι την τελευταία φορά που συγκρούστηκε άδειασε τα ταμεία του κράτους και μας έφερε και το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο», επισήμανε.
Σημείωσε επίσης ότι «η κυβέρνηση μπορεί να πέρασε από τη Βουλή έναν προϋπολογισμό άγριας λιτότητας αλλά δεν πρόκειται να παραμείνει στην εξουσία για να ολοκληρώσει τη διαχείριση του». «Ο Τσίπρας και οι περί αυτόν, ζουν στο δικό τους κόσμο και έχουν χάσει την επαφή τους με την κοινωνία, η οποία, απογοητευμένη και εξοργισμένη, βλέπει την κυβέρνηση και τους υπουργούς της να τους διαπερνάει το ψεύδος, η υποκρισία, η αναξιοπιστία και το γάντζωμα στην εξουσία. Με αυτά τα εφόδια, όμως, το κυβερνητικό σκάφος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Θα βυθιστεί γρήγορα από την κοινωνική κατακραυγή», συνέχισε.
Επανέλαβε τέλος ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών συνιστά το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία και κατηγόρησε τους κ. Τσίπρα και Δραγασάκη ότι αποτελούν τους «κατ” εξοχήν υπεύθυνους του σκανδάλου».

typosthes.gr-Politiki

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: