Όχι άλλα ξενερωτα dates! 6 ιδέες για ραντεβού που θα αρέσουν και σε εκείνον

Είναι ωραίες οι βόλτες στην παραλιακή με τα πιασμένα χεράκια, φιλάκια στο μάγουλο και εκείνα τα ρομαντικά παραμύθια που λέτε ο ένας στον άλλον κοιτάζοντας τα αστέρια. Όμορφα, ρομαντικά, γλυκανάλατα και παιχνιδιάρικα αυτά , δεν λέω, αλλά για εμάς που περιμένουμε τον ιππότη πάνω στο άλογο. Για το crush μας όμως ίσως είναι κάτι παραπάνω από ρομαντικά όλα αυτά.

Σκέψου ότι ίσως τρομάξει, ότι ίσως μπουχτίσει με όλους αυτούς τους έρωτες και τους ρομαντισμούς-- απλώς δεν θα στο παραδεχτούν και εννοείται θέλουν λίγη δράση στην σχέση για να μην βαριούνται.

Ας πούμε, μια καλή ιδέα είναι να πάτε σινεμά. Όχι! Βγάλε από το μυαλό σου αυτό που σκέφτεσαι αμέσως! Αντί για κάποια ρομαντική κομεντί, πρότεινέ του να δείτε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας ή δράσης. Δεν θα πιστεύει στα αυτιά του και την επόμενη μέρα θα σε αποθεώσει στους φίλους του. Σε διαβεβαιώ!

Εν πάση περιπτώσει, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μπορείς να βγεις ένα ραντεβού με το αγόρι σου, διαφορετικό από τα άλλα. Σκέψου έξω από το κουτί, σκέψου πώς θα ευχαριστηθεί και εκείνος το ραντεβού σας-χωρίς να τρομάζει με τα ρομαντικά σου σχέδια- και πώς με έναν πρωτότυπο τρόπο θα περάσετε καλά και οι δύο.

Μπες στην gallery και πάρε ιδέες!

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: