Ουπς: 6 πράγματα που θα κάνει λίγο πριν σε χωρίσει

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι άντρας δε χωρίζει. Είναι ον υπομονετικό. Θα υπομείνει λοιπόν ένα αδιάφορο-πλέον-σεξ, μία μόνιμη γκρίνια και μία τάση φυγής-έξοδοι με φίλους, υπερωρίες στη δουλειά-μόνο και μόνο για να μην πέσει πάνω του η… ρετσινιά της απόφασης του χωρισμού. Το κάνει από φόβο; Ανασφάλεια; Βαρεμάρα; Μάλλον η απάντηση εμπεριέχει λίγο απ” όλα τα προηγούμενα. Το θέμα βέβαια είναι ότι ακόμα και η υπομονή του, κάποια στιγμή εξαντλείται. Και τότε θα κάνει τα πάντα για να τον χωρίσεις εσύ. Αλλά με τον τρόπο του θα στο δίνει το μήνυμα. Θες να μάθεις τους τρόπους; Για δες παρακάτω…

1. Δεν κάνει πλέον σχέδια μαζί σου: Και δεν μιλάμε για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη που σχεδιάζετε να πάτε σε 1,5 χρόνο-όντως πώς μπορείς με σιγουριά να κάνεις τέτοιο σχέδιο;-αλλά εννοούμε ακόμα και για το 3ήμερο του επόμενου μήνα. Τον ρωτάς τι θα κάνετε και που θα πάτε και η απάντησή του είναι θα δούμε. Φυσικά δεν κανονίζετε τίποτα και μένεις να αναρωτιέσαι. Τι αναρωτιέσαι βρε κορίτσι μου; Έχει αρχίσει να σε βαριέται! Hellooooo!!!

2. Έχεις την υποψία ότι μιλάει με άλλες: Μην την έχεις, μιλάει με άλλες. Είναι τόσο εύκολο αυτό με τα social media και τα smartphones, που θα πρέπει η σιγουριά σου να αγγίξει το 100%. Οι άντρες δε διαφέρουν και πολύ από εμάς. Όταν δεν περνάνε καλά στη σχέση τους, αποζητούν την επιβεβαίωση, την οποία φυσικά θα βρουν σε μία άλλη γυναίκα, ακόμα κι αν δεν κάνουν τελικά τίποτα! Σε περίπτωση που τους κάνεις τσακωτούς, θα αρνηθούν τα πάντα και θα σε βγάλουν τρελή. Αυτά μέχρι να πεις το Χωρίζουμε. Εκεί θα ανασάνει με ανακούφιση. Μέχρι τότε, απλά θα σε βγάζει τρελή. Γιατί θα το ξανακάνει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

3. Σου ζητάει να μιλήσετε για τη σχέση σας: Χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο να σου πει γιατί πολύ απλά ποντάρει στο γεγονός ότι εσύ έχεις αγανακτήσει και θα είσαι λαλίστατη. Ε αυτό και θα γίνει. Καταλήγετε κάπου; Συνήθως όχι. Απλά διαιωνίζετε μία κατάσταση. Βάλτο καλά στο μυαλό σου: Όσο κι αν σε κερατώσει δε θα σε χωρίσει, εκτός κι αν βρει τον απόλυτο έρωτα της ζωής του από τον οποίο δε θα μπορεί να ζήσει μακριά. Απλά τα πράγματα.

4. Δεν μοιράζεται μαζί σου πράγματα: Τσακώθηκε στη δουλειά, πήρε προαγωγή ή έμεινε από λάστιχο; Εκεί που όλα αυτά θα τα μάθαινες πρώτη και καλύτερη, και πολλά άλλα βασικά, πλέον ίσως και να μην τα μάθεις ποτέ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί βαριέται να τα συζητήσει μαζί σου.

5. Ό, τι κι αν κάνεις, πλέον τον ενοχλεί: Όλα αυτά που έβρισκε χαριτωμένα πάνω σου, τώρα δεν μπορεί ούτε να τα αντέξει. Έτσι είναι φίλη μου. Εσύ μπορεί να γελούσες και να ρουθούνιζες σαν την Πέπα τη γουρουνίτσα και εκείνος να σε χάζευε με δέος, αλλά πλέον σε κοιτάζει αυστηρά και σου τονίζει ότι τον εκθέτεις! Βρε για κάνε μας τη χάρη.

6. Δεν κάνετε σεξ: Δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο σε αυτό. Απλά δεν κάνετε σεξ. Αυτά.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: