Όταν γεννήθηκε η μαμά της τρομαγμένη την παράτησε μέσα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο. 22 χρόνια αργότερα… σκάει η ΒΟΜΒΑ!

Η Kiran Sheikh εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της όταν ήταν μόλις δύο ωρών. Η μητέρα της, η οποία είχε ήδη έξι παιδιά, φέρεται να άφησε το μωρό επειδή βρίσκονταν παγιδευμένη σε έναν καταχρηστικό και βίαιο γάμο.

Η μητέρα της Kiran την άφησε σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο στο Ανατολικό Λονδίνο. Κάλεσε το τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα και τους είπε να έρθει να πάρει το νεογέννητο και τράπηκε σε φυγή. Αλλά πριν φτάσει η βοήθεια, ένας ξένος που ονομάζεται Joe Campbell πήγε να χρησιμοποιήσει το τηλεφωνικό θάλαμο. Αρχικά, σκέφτηκε ότι η Kiran ήταν μια τσάντα απορριμμάτων και ήταν ενοχλημένος για αυτόν που πέταξε τα σκουπίδια του στο θάλαμο.

Ο Joe ανακάλυψε το κοριτσάκι, λόγω των ήχων που έκανε και την πήρε στην αγκαλιά του. Ήταν το δεύτερο πρόσωπο μετά από τη μητέρα της, που την κράτησε στα χέρια του. Ο Joe στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η Kiran μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κατά τα επόμενα επτά χρόνια, ο Joe προσπάθησε να κρατά επαφή με το παιδί. Της έστελνε κάρτες, δώρα και χρήματα στις κοινωνικές υπηρεσίες όπου βρισκόταν. Ήθελε ακόμα και να την υιοθετήσει, αλλά δεν ήταν παντρεμένος και έτσι δεν μπόρεσε. Οι κοινωνικοί λειτουργοί του ζήτησαν τελικά να απομακρυνθεί από τη ζωή της, αφού η Kiran δόθηκε σε μια άλλη οικογένεια.

Η Kiran, έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη στα 8 της. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν της ανάφερε τίποτα για τον άνθρωπο που την βρήκε στον τηλεφωνικό θάλαμο!

Όταν Kiran έκλεισε τα 18, έλαβε τα αρχεία της από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Τότε, παρατήρησε μια αναφορά στον μυστηριώδη άνθρωπο που την βρήκε. Ήταν απολύτως σοκαρισμένη, γιατί δεν ήξερε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για τον «Καλό Σαμαρείτη».

Τον Αύγουστο του 2016 η Kiran χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει τον Joe.

Στη συνέχεια, 22 χρόνια μετά την γέννηση της, ένα θαύμα συνέβη!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε τη συνέχεια…


Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: