Όταν ένα άλογο μπουκάρει σε ένα μπαρ


Σκηνές βγαλμένες από ταινίες γουέστερν εκτυλίχθηκαν σε μπαρ στη Γαλλία με ένα άλογο να εισβάλει στο μαγαζί, προκαλώντας τον πανικό.

Πελάτες και εργαζόμενοι είχαν μία ήσυχη μέρα στο Σαντιλί στο βόρειο Παρίσι. Οι μεν πρώτοι έπιναν χαλαροί το ποτό τους ενώ οι δεύτεροι δεν μπορούσαν να φανταστούν τον απρόσκλητο επισκέπτη που θα τους χαλούσε την καθημερινότητα.

Όπως αναφέρει το standard.co.uk, ένα άλογο κούρσας έσπρωξε δυνατά την πόρτα και άρχισε να χτυπά επάνω σε καρέκλες και τραπέζια τινάζοντας με δύναμη τα δύο πίσω του πόδια στον αέρα. Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν το άλογο, να μπαίνει στο μπαρ και να κατευθύνεται προς τον πάγκο στοιχημάτων.

Οι περισσότεροι που βρίσκονται στο βίντεο φαίνονται να τρέχουν να βγουν αμέσως έξω.

Προπονητής αλόγων κούρσας επιβεβαίωσε ότι το άλογο εγκατέλειψε το αφεντικό του στους στάβλους του Chantilly Race Course, λιγότερο από ένα μίλι μακριά.

«Ανάμεσα στη διαδρομή και στους στάβλους, ο αναβάτης έπεσε. Το άλογο δραπέτευσε βγαίνοντας στον δρόμο και διασχίζοντας έναν κυκλικό κόμβο, προτού μπει σε αυτό το μπαρ. Όλο το περιστατικό είναι μοναδικό. Κανείς δεν τραυματίστηκε και ακόμη και το άλογο δεν έδειξε σημάδια άγχους ή τραύματος», σχολίασε.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: