«Όταν έκανα φωτογράφιση στο Playboy οι γιοι μου είχαν καβγάδες στο γuμνάσιο»

Η Πάμελα Άντερσον μίλησε στην εκπομπή «It’s show time» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις γuμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει για τα εξώφυλλα περιοδικών.

«Έκανα 14 εξώφυλλα στο Playboy στην Αμερική. Υποθέτω εκατοντάδες παγκοσμίως. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Αν μπορείς να το πιστέψεις. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Όμως, το ξεπέρασα γρήγορα. Ήταν πραγματικό επίτευγμα για μένα να ξεπεράσω τη ντροπή μου. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι επίπονα ντροπαλοί. Είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε απλά να πιστεύουμε όσα μας υπαγορεύει η κοινωνία για το τι είναι σωστό και τι λάθος.

Και ένιωσα πραγματική απελευθέρωση όταν έκανα τη φωτογράφιση για το Playboy. Με ενδυνάμωσε πολύ αυτό. Και ξέρεις; Είχε πλάκα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι οι γιοι μου θα είχαν καβγάδες στο γuμνάσιο. Ξέρεις, γι’ αυτό. Όταν φωτογραφίζεσαι για το Playboy δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες όταν θα αποκτήσεις παιδιά και πόσο προστατευτικά θα γίνουν. Αλλά εξελίχθηκαν καλά. Και είναι πολύ προστατευτικοί με τη μαμά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Πάμελα Άντερσον.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: