Όσοι άντρες την είδαν είπαν «τι όμορφη Κοπέλα». Μόλις την είδαν από την μέση και κάτω «έτρεξαν» [Εικόνες]

Η fitness blogger Morgan Mikenas πιθανόν εξοικονομεί πολλά λεφτά στα ξυραφάκια. Έχει επίσης περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τις περισσότερες γυναίκες και έχει ένα σημαντικό μήνυμα για όλους τους άντρες εκεί έξω που ανησυχούν για τις τρίχες μιας γυναίκας.

Επειδή ήθελε να προωθήσει την ιδέα της φυσικής ομορφιάς, η fitness blogger έχει περάσει ένα χρόνο χωρίς να ξυρίζεται, και αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Δεν προσπαθώ να αποτρέψει την ανθρωπότητα από το να ξυρίζει μασχάλες και πόδια, θέλει απλώς να εμπνεύσει κι άλλους να κάνουν ό,τι τους κάνει να νιώθουν άνετα.

Διατείνεται μάλιστα πως ο Νο 1 λόγος για να σταματήσει μια γυναίκα να ξυρίζεται είναι η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος από τα ξυραφάκια.

Επίσης, γιατί δέχτηκε εκφοβισμό και μάλιστα από την ηλικία των 12 ετών, όταν τα άλλα κοριτσάκια την κορόιδευαν στο σχολείο επειδή αρνούνταν να ξυρίσει τα πόδια της.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ο φίλος της δεν έχει πρόβλημα με την απόφαση της. Την αγαπά ανεξάρτητα από το πώς μοιάζει και ξέρει ότι η ευτυχία της είναι το πιο σημαντικό.

Δεν υπάρχουν πρότυπα. Πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε τις επιλογές που λειτουργούν καλύτερα για εμάς, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι.

Μπορεί να μην συμφωνείτε με τις μεθόδους προσωπικής φροντίδας της Morgan, αλλά δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο μήνυμα της. Αν θέλουμε ποτέ να προχωρήσουμε ως κοινωνία, τότε πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να αποδεχτούμε τους άλλους για το ποιοι είναι πραγματικά.

Το βίντεο του YouTube σχετικά με το ταξίδι της ανάπτυξης της τρίχας της έχει ήδη λάβει περισσότερες από 200.000 εμφανίσεις. Μπορείτε να δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα.

Επικροτούμε την Morgan για την ανδρεία της και ελπίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι θα εμπνευστούν και θα ακολουθήσουν τα βήματά της.

Πηγή: goodfullness, newsmania

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: