Όσκαρ 2019: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Αυτό έκανε τον Hart να σκεφτεί ότι ίσως να μην είναι η καλύτερη  στιγμή για τον ίδιο για να παρουσιάσει τα φετινά βραβεία, με αποτέλεσμα την παραίτησή του από την θέση αυτή. Παρ’ όλες τις φήμες που ακούστηκαν για τον διάδοχό του Hart, η Ακαδημία αποφάσισε ότι η σημερινή τελετή δεν θα έχει παρουσιαστή.

Όσο κι αν αυτό φαντάζει περίεργο, μιας και ο οικοδεσπότης των βραβείων είναι αυτός που θα θέσει τον τόνο και τη διάθεση της βραδιάς, υπάρχουν κάποιες «παραδόσεις» που δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν ποτέ: η μόδα στο κόκκινο χαλί. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι θα δούμε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Μερικοί από τους σημαντικότερους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο, τους τελευταίους μήνες εργάστηκαν πυρετωδώς με σκοπό οι δημιουργίες που φόρεσαν οι A-listers στο κόκκινο χαλί να εκπροσωπήσουν την αισθητική τους και κυρίως; να λάβουν την αναγνώριση που είναι τόσο σημαντική για το brand name τους.

Το κόκκινο χαλί του Dolby Theater στο Λος Άντζελες έχει ήδη γεμίσει με λαμπερές εμφανίσεις που μας έχουν τραβήξει την προσοχή.

(Stay tuned γιατί η λίστα μας συνεχώς θα ανανεώνεται).

Constance Wu

 

Richard Shotwell/Invision/AP

H Constance Wu έκανε μια εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα στην ηλικία της και την βραδιά. Το κίτρινο Versace φόρεμά της είναι κομψό και fun. Τα διακριτικά Swarovski κοσμήματα ολοκλήρωσαν άψογα την εμφάνιση.

Emilia Clarke

 

Jordan Strauss/Invision/AP

Με την απόλυτη τάση της σεζόν (παστέλ), εμφανίστηκε η Emilia Clarke η οποία επέλεξε δημιουργία του Olivier Rousteing και του οίκου Balmain. Το φόρεμα είναι καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Regina King

 

Richard Shotwell/Invision/AP

Ντυμένη στα λευκά εμφανίστηκε η Regina King στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ. To Oscar de la Renta φόρεμα συνδύασε με λευκές γόβες και εντυπωσιακό statement cuff βραχιόλι. 

Gemma Chan

 

Jordan Strauss/Invision/AP 

Κόκκινο χαλί χωρίς λίγο «δράμα» δεν γίνεται και η Gemma Chan τα κατάφερε με επιτυχία. Η εκπληκτική oversized φούξια Valentino Haute Couture είναι το die for.

Glenn Close

Jordan Strauss/Invision/AP

Έτοιμη να πάρει στο σπίτι της το χρυσό αγαλματίδιο είναι η Glenn Close. Το ολόχρυσο φόρεμά της και με την εκπληκτική κάπα στην ίδια απόχρωση κατατάσσει την λίστα με τις πιο καλοντυμένες σταρ της βραδιάς.

Ashley Graham

 

Richard Shotwell/Invision/AP

Με μια άκρως ladylike εμφάνιση, το μοντέλο Ashley Graham επέλεξε δημιουργία του Zac Posen. Το μαύρο φόρεμα της αναδεικνύει άψογα τις πανέμορφες καμπύλες της.

Billy Porter

 

Jordan Strauss/Invision/AP

O εκπληκτικός Billy Porter έκανε το ντεμπούτο του στα βραβεία Όσκαρ με μια εμφάνιση που αντίστοιχή της δεν έχουμε ξαναδεί ως τώρα στο κόκκινο χαλί του θεσμού. Το tuxedo/φόρεμα του Christian Siriano είναι πρωτοποριακό, ριζοσπαστικό, κομψό και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Maria Menounos

 

Charles Sykes/Invision/AP

Δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει την αγαπημένη της σχεδιάστρια για την έμφανισή της στα φετινά Όσκαρ. Ο λόγος για την Maria Menounos η οποία επέλεξε μια κίτρινη δημιουργία της Celia Kritharioti για το σημερινό look της. Όπως πάντα chic, αλλά αναμενόμενη η εμφάνισή της. Μετά το θεσπέσιο νυφικό της, όλα μοιάζουν «λίγα».

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: